Review Novel: Anak Dara Menteri 1



Aku baru je abis baca novel ni..tak silap aku abis baca dalam masa 2 hari.novel setebal 310 muka surat..ye lah orang cakap dari ko duk buang masa baca novel baik baca quran lagi bagus..memang lah..quran pun aku baca gak..kalau lah aku paham bahasa arab tu memang aku boleh baca seperti baca novel gak hehe..selagi tak melalaikan tak salah baca kan kan..hehe...

Sebenarnya aku nak review novel ni..novel ni adalah novel yang sangat antik..dah lama giler..penulis dia pun dh tua bangka...gaya tulisan matt romeo ni aku rasa sangat menarik dan yang paling aku suka banyak unsur kelakar romantik dalam novel..sememangnya tak dapat dinafikan penulis sememangnya mat romeo seperti nama penanya jugak matt romeo..hehe

Ramai yang tak tahu sebenarnya matt romeo ni kartunis kat majalah gila-gila dulu..cuba bayangkan kartunis tulis novel hehehe..

Aku baru abis baca Anak Dara Menteri 1 je.. Anak Dara Menteri 2 ngan 3 tak baca lagi..tapi dah beli dah hehe....

Ni blog matt romeo [link] . Aku tengok blog dia pun dah bersawang tak berupdate..penat kot dah tua hehe...

Aku beli secara online dari blog ni [link]

9 Budak Comel Komen:

dindingkosong said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh...tulis pasal aku kah?
aku anak menteri ni...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa serious ke ni hehehe..

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kakak dah tak de masa dik nak baca novel haha

~SYAZ~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh!! syaz pon minat novel jugak..
bagus2 siap bagi link untuk beli secara online lagi..
tenkiu2..haih~lepas ni turn syaz pulak tempah kat situ..
^__^

Yana Heir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mana nak dapat buku ni? Desperate jugakla to having Matt Romeo collection nih. Somebody help meeee haha link utk beli buku ni yg u provide kat atas ni da not available da..huuu

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

OO LINK TU DH TAKDE SBB STOK BUKU TU DH ABIS HEHE

roza mamat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam hai...nk jual tak novel tu..kaloo nk jual email sye. ..Rozammt@gmail.com

suriaprimabookstore said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam.. novel ini ada di www.facebook.com/novelchannel.. g tgok kt dlm album..

suriaprimabookstore said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam.. novel ini ada di www.facebook.com/novelchannel.. g tgok kt dlm album..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...