Jawikan ayat di bawah ini

Siap ada smiley lagi ^_^

Cara untuk mengelakkan dari ulat tiket di station bas

1.Ckp kt ulat tiket tu "sy dh beli tiket lah"...
2.Ckp kt ulat tiket "sy dh beli tiket online guna HP samsung S4 saya"..menyirap ulat tiket tu dgr hehe
3.Ckp kt ulat tiket "sy dtg station bus ni sbb nk berak lah"
4.Ckp kt ulat tiket tu "sy dtg sbb keje cleaner kt sini hehe"
5.Ckp kt ulat tiket tu "sy dtg sini bukan mau beli tiket tapi mau tidur sini sy gelandangan hehe"

Ni nak kata unik ke atau macamana ni?

Gula-gula yang dijual di pasaraya Supermas di Kg. Raja, Besut, Terengganu. Ni nak kata unik ke atau macamana ni?

Betul kah kebanyakan orang kaya takda adab?


Betul kah ramai orang kaya suka parking kereta sesuka hati..ye lah duit byk setakat nak bayaq kompaun kena lock tayar celah gigi je dia byr....suka bawak laju2..pastu bagi high beam kt kereta org lain....ye lah setakat saman 3 ratus ada berpuluh2 pun dorang leh byar rilek je..

Pengumuman nama anak

Nama diberi ialah HARRAZ QADRI...HARRAZ bermaksud yang amat warak manakala QADRI plak bermaksud kesanggupanku..bagi nama yg ke'arab'an sikit supaya bila org dgr nama pun dah tahu agama islam...

Masa lahir berat 3.4kg dan berdarah O positive..maaf lah tak dapat nak post gambar kt sini sbb Harraz kecik lg..takut terkena penyakit ain.penyakit ain takda kaitan ngn org nama ain ye hehe..leh tanya pokcik gugel ye..dekat FB pun tak post pic sbb takut nanti mereka yang dh kawin lama takda anak tgk sedeh...Harraz Qadri bin .....maaf lah nama aku tak leh post kt sini sbb sedap sgt..takut2 nanti korang guna nama aku plak letak nama kt anak korang kihkihkihkih bluekkkkk...:-p


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk