Kebaikan duduk rumah semi D atau corner lot

Sedar x sedar dh sebulan lebih aku duduk rumah atas tanah ni..ye lah sblum ni dh lama duduk rumah atas langit..

Kami beli rumah corner lot satu tingkat setengah..tingkat atas tu atas bwh ruang tamu dan bilik bwh jd bila siang rumah tak panas tp bilik atas panas haha..tp siang kita duduk bwh kan..

Lg satu sejuk sbb ada byk tingkap belah tepi..pencahayaan pun bagus..

Lg satu ada tanah lebih sikit kt tepi utk kuar lepak2 ke..buat barbeque ke..nk bercucuk tanam ke..

Lg satu rumah corner lot parking byk kalau tetamu dtg..x ganggu parking jiran lain..

Ok lah..aku paham x semua mampu beli corner lot atau semi D..tp utk long term aku rasa berbaloi..kurangkan duit kt kereta ke.melancong ke.itu lebih penting

Apps facebook baru bagi slow hp

Sejak update apps facebook ni.hp aku jd slow sgt..abis semua memory  fb tarik..rasa android  je jd mcm ni..tambah2 hp cap ayam aku..jd aku uninstall apps facebook.rupanya fb byk apps.install balik apps facebook lite..yg ni lebih ringan dan laju..setel masalah..genius x aku..kalau org kaya dia setel masalah beli hp baru je

Saja test install apps blogger kt hp

Baru install apps blogger kt hp cikai aku hahahah..org lain dh tukar hp iphone lah.lenovo.oppo aku masih maintain pakai samsung grand duos..zuhud x aku haha.

Pastu lg best aku pakai topup prepaid celcom ja..org lain semua dh pakai postpaid...haha..

Rupanya pakai apps blogger ni lg mudah nk update kt blogs

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...