Kebaikan duduk rumah semi D atau corner lot

Sedar x sedar dh sebulan lebih aku duduk rumah atas tanah ni..ye lah sblum ni dh lama duduk rumah atas langit..

Kami beli rumah corner lot satu tingkat setengah..tingkat atas tu atas bwh ruang tamu dan bilik bwh jd bila siang rumah tak panas tp bilik atas panas haha..tp siang kita duduk bwh kan..

Lg satu sejuk sbb ada byk tingkap belah tepi..pencahayaan pun bagus..

Lg satu ada tanah lebih sikit kt tepi utk kuar lepak2 ke..buat barbeque ke..nk bercucuk tanam ke..

Lg satu rumah corner lot parking byk kalau tetamu dtg..x ganggu parking jiran lain..

Ok lah..aku paham x semua mampu beli corner lot atau semi D..tp utk long term aku rasa berbaloi..kurangkan duit kt kereta ke.melancong ke.itu lebih penting

1 Budak Comel Komen:

hana hadi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau rumah corner lor semi-d mmg best teres pun ok gak kalau corner lot. Tapi better semi d dari teres kn. kalau lot tepi kira bonus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...