Entri pertama untuk hadif

Ok ni first entry utk hadif..anak kedua aku..ye la utk abg dia harraz byk entry..nnti bila hadif dh besar mesti dia kecik hati kalau takda entri utk dia...


Dia dh setahun lebih.Ok ni rambut dia baru potong..tekup ngn tempurung kelapa pastu gunting..kreatif kan hehe..

Hadif ni dia dagu lekuk..dan ada lesung pipit kt pipi kanan.dia rambut kerinting.abg dia rambut lurus.semua bende dia mkn..pendek kata tolak kayu ngn batu je dia x mkn..



Filem review: Dangal

Ok aku agak ketinggalan utk tgk cita ni..pas tgk baru aku tau napa filem ni rating dia tinggi..ni filem india yg kedua yg aku tgk dan best selepas 3 idiot..

Ok filem ni best..bagi yg tak pernah tgk kena tgk..cite ni tentang sukan sbenarnya..sesuai utk sapa2 yg minat sukan..based on true story.byk cerita tentang family hood..


Produk review: Cat Repellent Daiso

Image result for bagi kucing lari..daiso
Gambar ihsan google
Ok produk ni aku beli dari daiso IOI putrajaya..satu paket rm5.made in japan..aku dah pakai..sangat2 berkesan..kucing dah tak berak kt rumput kt rumah aku dah..dan lagi satu bende ni tahan hujan..dah berbulan bulan masih berkesan..utk itu aku sangat respek dgn teknologi jepun..produk ni sgt genius..

Jadi aku dah batalkan plan B aku untuk tangkap kucing2 yg berak kt rumah aku tu utk dijadikan sup...


Product review: Gillette mach 3

Image result for gillette mach 3
Souce:Google
Ok ni first time aku tulis produk review utk lelaki..shaver ni aku dapat free masa gi konvo adik ipar aku kt UTEM aritu..cuma install app youth community je dlm hp.pastu scan code dia..pastu dpt free..

Ok gillette tak bayar aku k utk review ni..cuma nak cita shaver ni bagus sgt aku rasa..dia ada 3 mata..dan mata dia boleh beli asing..smooth je dan sgt tajam..bulu2 tak sangkut pun kt celah2 mata dia..tu yg aku suka..jadi senang nk bersih kan..

Harga memang mahal lah dari shaver biasa tapi dia tahan lama..berbaloi aku rasa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...