Bisnes online yang baru

       Huh lama benor x update blog ni..ye lah klau update pun bukan ada orang baca dah blog2 ni..ok balik kpd citer bisnes online ni..first bisnes online ni blogging lah..x serius sgt..dpt lah sikit2..skrang pun nuffnang pun x bg byk dh..ekonomi meleset.ni je history bersama nuffnang, tq nuff

        Skrang ada passion baru..jual barang kt ebay..aduh byk halangan nk start niaga kt ebay ni..account kena suspended lah..account seller untuk shopee ngn lazada pun aku dh create tp shopee ngn lazada ni takda order langsung lg..ebay dh pecah telur..2 barang dh jual ke US.Ebay ni aku wat style dropship gak lah..tp mula2 acount baru tak leh wat style drop ship lg sbb nnti dia suspend forever and ever..

   Kena beli barang setiap satu pastu amik pic pastu list..memang susah..kt rumah aku dh jd mcm kedai runcit penuh barang sbb nk amik gambar..tp semua beli satu2 je..x leh amik risiko tinggi

        Bila berjinak2 ngn bisnes online baru tau susah payah nya niaga ni..kita dh sediakan stok tapi stok tu laku..duduk terperuk lah dlam stor rumah..future plan aku nk try drop ship plak..tgk camna perginya..nnti aku update lg..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Categories