Makan Milo

Masa aku taip entry ni aku tengah keje shift malam..aku tersangat lah mengantuk..disebabkan tak nak tidoq so aku taip entry poyo nie..aku boring sbb takde keje so aku g jenjalan kat pantry..ada org jual milo 3 in 1..aku amik lah satu..tapi aku tak bancuh pun..aku makan macam tu je hehe..macam zaman budak2 milo aku dulu..makan milo mcm tu je..dulu mak aku tak bagi aku makan milo mentah sbb mak aku ckp nanti berak berdarah..aku pun tak tau betul ke tidak..hehe..tapi sedapppppp kan..buh dalam cawan ke pastu makan guna camca (Bahsa utaqa utk spoon hehe)...hehehe..eh nape aku rasa macam aku muda nie hehe..

 Pic from google..sedapnyaaa minum milo tarbus camni huhuhu..

P.S Please dont try this at home.at opis ok! :-p.hehe

20 Budak Comel Komen:

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama gila aku tak makan milo mentah...

Sis Nana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo dulu kat asrama kawan suke giler milo tu di iron samapai keras..ala2 wat coklat milo la tu..hehehe~~!

NuR IzZaTi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

auwww...dh lma x buat.. balik umah kang nak buat la.. ^_^

KUKUMALU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

milo tarbus ke milo tabur nih?

Kt skudai (meranti) rm1 jer milo yg cam kat atas tu.

murah gilakk kan?hehe

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masa kecik kecik dulu selalu curi curi makan milo.. bila dah besar ni pun sellau curi curi makanmilo kat pantry sebab takut tea lady nampak.. nanti dia membebel. yang pelikya ratah milo curi curi memang best compare beli sendiri

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Frause

aku tau sbb apa lama..sbb ko dh tua cam aku hehehehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Sis Nana

hahahah iron baju malas..iron milo rajin plak hehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NuR IzZaTi

izzati..cannot try tis at home..at opis ok hehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@KUKUMALU

Yup2 milo tarbur..murah giler kt meranti..kt cafe kolej 9 mahal

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@belogkiter
dah besar2 ni pun duk mkn lg hehehe

LoVe HunTer.. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap2... kat umah selalu wat air milo macm gmbar tu.. pastuu adik2 semua ikot..hahaha

Sunah Sakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu kecik2, benda ni la yang dimakan dengan tak sengaja masa puasa..hahahahah...

da besar ni lama da tak makan milo mentah..err..milo pun lama da tak minum..da bertukar..

Miss A said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu ye org duk panggil milo tabur? tapi serius nampak sangat sedap diminum.. huhu

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Miss A

yup betul tu sedap tapi kemudian hari sedap gak sbb dpt kencing manis hehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Sunah Sakura

masa posa erk..hehe..takpe pompuan ada cuti hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@LoVe HunTer..

waaa ada pengikut tu hehe

aniki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku memang suka makan milo mentah ni..time2 takleh tido memang benda ni la yang aku melantak..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aniki
eh ko mkn masa tak leh tido..same cam aku gak..cuma aku tak leh tido sbb keje hehehe

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ratah milo fevret aku sepanjang zaman..sedap oiii..

pengemis Cinta~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnyer.....feberet pc tuh.^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...