Dialog Kawan: Tangkap basah dan roti ^O^

Dia: Aku kene tangkap basah kau tau last weekend haha
Aku: Mak aii biar betol ko nih. Hotel celah mana ko lepak nih?
Dia: ala hotel cap cine ape tah(nama d'rahsiakan) (smbil gelak2 x putus kat hujung talian)
Aku: Abes tuh cam mana lepas ke?
Dia: selamat aku bawak surat nikah sementara tuh.

Pas tuh kami gelak2 sampai x boleh gelak lagi bila dia cerita semuanya hehe.

Cerita dia lagi:

Sampai dh lewat dlm pukul 2 pagi, jalan-jalan toleh-toleh nampak hotel cap cine, okey lagi beberapa jam nk tunggu subuh baik tido kan sebab esoknya sudah penuh dengan planning yang havoc suami isteri haha. kalau newly wed dan duduk berasingan nih mmg weekend sajalah jumpa ya tak ^O^

Dia cerita lagi, tengah mamai2 dua2 sodap tidur dah ade orang ketuk2 pintu, dia yg g bukak pintu, yang dia nih pergi ambil senjata kot2 orang jahat kah yang ketuk pintu pagi-pagi buta.

Pastuh dia teriak kt bini dia "yang p pakai tudung nuh, pegawai agama laaa"

setel itu ini interview itu ini, siap tunjuk pic tawin atas pelamin lagi haha
Dan yang x menahannya, dia kata dua-dua menguap serentak depan pegawai agama tuh hehe

Pegawai tuh kata " okeh la p tido la tidooo" sambil semua senyum-senyum ahha.

Pegawai agama dh setel, nk smbung tido tuh die tanye kt bini dia" yang yg kamu pegang roti tuh kenapa?'

Baru la bini dia nih sedar, kenkonon nak ambil senjata tadi rupanya dia sempat capai roti jek, aisshhh patot kasi pegawai agama tuh makan roti jek tadi ahhaha...mcm2 hehe

P.S Kesimpulannya bg yg dah kawin jgn lupa bawak surat nikah kalau nk tidoq kt hotel cap cine hehe

5 Budak Comel Komen:

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok..ok.. akan kubawa surat nikah kemana2..heheh

MangkOk cHenTa ♂ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihihi..menarik citer ni =)

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lawak...siap bawa roti.bayangkan kalau betul betul org jahat

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..lawak! kesimpulannye jgn tido otel cap cine..tp nak tido jek kot kan kalau nk tido otel memahal pun..

sitihanisahali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.lawak je...nice :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...