Kenape Perempuan Kalo Tangkap Gambar Kepale Dia Mesti Senget?

Kenape eh, dalam fb ke dalam myspace or frienster or mane2 la perempuan kalo tangkap gambar diri sendri mesti kepale dia diorang senget kan sket?kenkadang mulut dimuncungkn atau pipi dikembungkan mcm ikan buntal...selalu angle dari atas

Dorang ckp sbb......

1. Nak dapatkan angle/sudut terbaek...
ada yang senget ke kiri lebih molek rupanya di dalam gambar berbanding senget ke kanan (dan ada yang sebaliknya)..

2. Agar tampak bujur sirih rupanya... koh koh koh..

3. Ini pakar kecantikan la yang cakap...katanya...senget ke kanan atau kiri tanpa menampakkan wajah yang penuh, mampu menghasilkan gambar yang kelihatan lebih kurus di bahagian muka..hihihi.leh bg muka nmpak kurus erk erk...

4. Klu x disengetkn, nmpk cam amek gmbr passport je.....

5. Sesaje..sbb kalu lurus jek...cam skema lak..ehehehe..

6. Kepala saya tak senget, tapi angel camera tu yang senget... sleep.gif

7. Memang kepala saya senget

8. Sbb diorang tengah tangkap lentok hehe

9. Sebab learn from american next stop model to get the best post.... wakakakakak

P.S Entry ni hanya sekadar gurauan semata-mata..jgn marah ye pompuan sbb aku pun selalu amik pic senget pale siap wat peace amik dari atas lg hehehe....

 Cth pale senget tp still nmpak ayu hehe

10 Budak Comel Komen:

Fourgie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tu la ada la juga perasan camtu... logik gak sebab2 tu ehehehhe

WanAcu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Banyak Ilmu Dalam Otak.... BErat..... Sbb Tu Senget.... hahahaha!!!!! ^^

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sat aku check gmbaq aku kepala menyenget ke tak..kuikuikui..

unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak bagi nampak cun lebih sikit. peh peh peh..

mesti gua tengok pun cair.

~+aSma dAud+~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bernas alasan2 tersebut..hahhaha

IMANSHAH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malu tengok gamba pempuan..ececeh

SaL_HaSa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nmpak lbh fotogenic klu amik gmbaq kpala senget..hehe

LoVe HunTer.. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

style tu.. pompuan kan byk idea nk jd style.. tak gitu..haha

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh.. ye ke??? nak jugalah ambil gambar macam tu. boleh nampak bujur sirih kan

aniki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak try senget2 gak ar..kot2 jadi lagi hensem..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...