Hot Parking:2 Women 1 Parking Lot

Hehehe..eh nape aku gelak dulu..takde pape lah....pagi td dgr isu ni kt hot Fm..dorang bincangkan isu video tentang 2 org pompuan chinese bergaduh hanya kerana satu parking lot kt Tesco..bukan pasal perkauman cuma nk bincangkan tentang sikap org malaysia bila memandu mahupun parking kete..org malaysia ni sgt ajaib dan unik...nape aku ckp mcm tu..ye lah org malaysia bila naik kete dan memandu tetiba berubah sikap..menjadi kurang sabar..bawak kete laju2..suka hon2...asyik nk marah2 ja dlm kete.bagaikan kena rasuk hehehe..pas turun kete je jadi elok balik hahaha..pelik kan org malaysia...aku tak..aku bawak kete kaki kepit je sopan santun ja..guna sebelah kaki je pun..kete auto hikhik

Apa pun jom tgk video ni sebelum video ni di banned dari youtube..cepat2!!



Betul kan aku ckp org malaysia kurang sabaq..pastu lagi teruk org duk bergaduh kt comment video ni hehehe..not so funny lor..:-p

2 Budak Comel Komen:

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pernah je face situasi macam ni..tunggu punye lama kot tmpt parking..jumpa kete nak kuar,bagi signal nak masuk la..sekali ade org potong line lor..tapi takde la aku nak pergi turun ngamuk2 pulak..aku g cari je parking lain..cume dalam kete tu ade la sumpah seranah sket kata orang tu takde adab..muahaha..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@♥CIK SHA♥

wa bagus lah cik sha..penyabar hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...