Alhamdulilah.setelah kawin hampir 1 tahun setengah akhirnya...

Alhamdulilah..

Td pagi sahur bini aku check pregnancy.result tunjuk pregnant.2-3 maksudnya 4-5 minggu ikut dlm description..hoyey hoyey...tp kami tak g klinik lg nk confirm.maybe mlm nie kami g...dia check prenancy sbb bini aku lewat period 5 hari sbb tu try check.lg pun test kit nie dh beli lama..beli kt guardian dulu..beli pun sbb tgk fasha sandha pakai hehe...

Minggu sebelum pregnant tu kami ada makan biodex, jus delima gulsan dan VCO jenama catalyst,mkn serentak sbb baca review sebelum2 nie ramai berjaya pas amalkan.kami memang konsisten makan tiap2 hari.walaupun rasa tak sedap tapi mkn gak..biodex tu aku mkn yg laki punya.bini aku mkn yg set utk pompuan je..jus delima gulsan ngn VCO tu laki pompuan leh mkn...selepas solat pun kami tak lupa baca doa nabi zakaria..

Lupa plak nk g tau..susu biodex kami campuq ngn kurma gak sikit sbb tgk petua org dulu2...

Terima kasih pada semua yg mendoakan kami sebelum nie.lama dah kami tunggu dah 1 tahun setengah..doakan juga agar kandungan bini aku selamat dan sihat walafiat ye..aminn..Insyallah pas g klinik confirm nanti nk tepon parent g tau..

22 comments:

missN said...

Tahniah!! jaga wife baik2 ye =)

makissa said...

tahniah.... berkat di bulan ramadhan

Kenit Cinonet said...

tahniah BK, jaga leklok k ;)

Shahada Fauzi said...

kandungan bini la..ada ka kandungan kami..ko ngandung jugak eh? hahahaha..btw, tahniah! berita baik di bulab Ramadhan..alhamdulillah..semoga dirahmati Allah hendaknya..

Miss Brenito said...

Tahniah.. Alhamdulillah.. Rezeki Ramadhan

pena rozie said...

Tahniah....

Makwe Kintan said...

tahniah..doakan utk sy & suami pula ye..kami dh kwin 3 tahun..still belum ada rzki utk zuriat lg...

puansazusarin said...

Tahniah :)

belogkiter said...

tahniah.. alhamdulillah... syukur pada Allah...

Syazwani Mazlan said...

Tahniah..... rezeki bulan Ramadhan... bestnye dpt baby.. hehehe

Kumbang Jingga said...

@makissa

tima kasih makisa..ha'ah lah maybe berkat bulan ramadan

Kumbang Jingga said...

@Kenit Cinonet

tq cinonet hihi

Kumbang Jingga said...

@Shahada Fauzi

Ha'ah la syahada..typo error di situ heheh

Kumbang Jingga said...

@Miss Brenito

Tq miss brenito

Kumbang Jingga said...

@pena rozie

tq pena rozie

Kumbang Jingga said...

@Makwe Kintan

Jgn sedeh2 ye..semoga makwe kintan juga dikurniakan zuriat cepat..aminnn..

Kumbang Jingga said...

@puansazusarin

Tq puan

Kumbang Jingga said...

@Syazwani Mazlan

Tq syazwani

wawa syaida said...

tahniah kumbang jingga....thanks jugak sebab share petua tu

Manaf Haneem said...

Tahniah kumbang jingga. moga dikurnia anak yang soleh dan berjaya dalam hidup.
~ kak haneem ~

Rafhani said...

wah seronoknya.Alhamdulillah.rezeki Ramadhan.Semoga selamat semuanya..dpt anak yg sihat dan soleh/solehah.Amin

AT said...

tahniah..bertambah umat nabi muhammad...alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...