Minah rempit

Arghh pepagi sabtu ni mengantuk plak..maklum lah semalam baru kuar merempit hehe..tipu je..semalam pas abis keje aku balik umah naik motor sebab jalan jammed giler..bese lah kan KL nie..kalau semua duk bawak kete sape nk bawak motor kan..pastu kete bawak sorang satu plak tu..tension2..jem2..entry kali ni nk citer pasal minah rempit..wahhh..hehe...

Cuti aritu aku g lah mkn kt kedai kt umah aku nie.kt cheras (memang nama sebenar hee).aku ngn housemate aku panggil kedai tu kedai indon..owner dia memang org melayu cuma tukang yg bancuh ayaq tu gadis indon.so kami panggil kedai indon je...kami g naik kete sbb hari panas terik..nanti bertambah gelap aku yg sedia dh gelap nie kalau naik motor...kami duk sebelah meja pompuan.ada 3 org..semua aweks hee..tgk mcm budak2 remaja lg....perghh rock betul tgk dorang ni..siap merokok plak tu.pelik tul tgk pompuan merokok..tgk dorang bawak motor so kami rasa maybe dorang minah rempit kot hehe..bese lah kan org melayu nie..skeptical..sapa bawak motor ja dikira rempit hehe..

So tgh duk makan tu dengaq juga dorang sembang..dah lah sembang kuat..gelak pun kuat.sopan betul dorang ni..tetiba dengaq salah sorang ckp "best giler main semalam"..ah sudah kami duk pikir dorang ni amal gaya seks bebas plak dah..kami dah tercengang dan tergamam..pastu dengaq dorang ckp lg "hampeh betul..semalam dpt sekali je strike" lah main bowling ke..kami duk pk bukan2 dah td hehehe...

Kesimpulannya jgn pikir yg bukan2 ye hehe..peace..

3 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...