Review Wayang:Hantu Bonceng


Disebabkan aku takde idea nk update blog so aku nk tulis pasal citer hantu bonceng yg aku tgk sabtu lepas..aku tengok kt the mines..penuh sampai seat yg depan skali pun ada org beli...nasib baik aku book online dpt seat yg cantik punya hehe..bijak tak aku hehehe...

Citer dia dari awal sampai abis memang klakar giler..jalan citer pun agak ok..pendek kata tak rugi tengok..lawak sesangat..antara filem kelakar yg terbaik pernah aku tengok mcm hantu kak limah balik rumah dulu....aku rasa filem ni astro akan beli jadi kan filem astro first...dari sepuluh aku bagi 9 bintang.

So sesapa yg tak tengok lg leh tunggu kuaq kt astro first atau tunggu kuaq dvd nanti..leh download free je hehe...

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...