Yeay Aku Keluar Dating Dengan Siti Saleha!!




Korang nk tau Siti Saleha mana yg aku kuar date ni..ni lah siti saleha mohd baharum...pelakon drama ustaz amirul..actually bukan date pun dia datang ngn kengkawan aku...kawan aku dak kl ni dafi AF pun satu sekolah ngn dorang...

so kami g makan2 kt sebelah hotel concorde malam minggu aritu..dia ni sebenarnya adik sam vokalis kumpulan bunkface..umur baru 20 tahun kot tahun ni

Sumpah aku terkedu mcm kena sampok time mkan tu..

hangpa semua mesti jeles kan hehehe...tapi best giler dapat makan ngn artis..artis yg aku minat plak tu hehe..time kami makan tu ada lah sekumpulan remaja mai nk mintak autograf siti..so dia pun bg lah..

pastu nk dijadikan citer depa ni tanya aku..'Encik ni artis baru ke"

Terkesima aku sat...

Aku pown bagitaw la depa yang aku ni orang2 biasa jer..

Tak layak pown nak jadi artis..

Then depa jawab plak, ”Tapi muka encik ni macam artis la.. Nak autograf boleyh?”
Bila dengar depa kata lagutu,

Aku pown terus meRIAKkan muka aku yang HUMBLE nii..
Terus aku rentap depa punya pen ngan kertas untuk aku turunkan aku punya autograf..
Selesai sudah melayan karenah2 peminat fanatik ni, (bajet aku plak artis)
Aku ngan Siti pown sambung aktiviti makan2 kami..
Tetiba, aku terdengar Maya Karin menjerit ke arah kami,

”PULANGKAN!” Tersentak aku..

Cis, Kurang asam punya housemat aku..
Sampai hati dia pasang DVD Pontianak Harum Sundal Malam deras2..
Terkezut aku daripada lamunan mimpi yang lama..
Tak sempat aku nak perabeskan makanan2 tuu, HUHU..
Aiseyh, aku berMIMPI rupanya..
Takpalah, tak dapat jumpa secara realiti,
dalam mimpi pown kira jadilah, HEHE..

Aku minat dia ni dah lama sejak dia belakon dalam drama 5 jingga dulu..

korang mesti pernah tgnk dia dalam iklan ni Celcom, Wrigley’s DoubleMint (2008), Gillette (2008), Maggi (2008), Nestle (2007), Honey Soft (2006), Pantene (2005), F&N (2005) dan Nescafe (2009).

21 Budak Comel Komen:

hana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..
ye2 je ingat betol td..
adoy...
mmpi aje ke..
hahaha

eDie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. crite yg mnarik

ctzainal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakaakaka, saya macam kagum kejap bila baca part awak artis baru. huuhu. mimpi rupanya. ceh! ;p

AkuMuzikFilem said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha ngok ar entri ni. sius tertipu. thnax, selama ni aku dengar orang kata sam bunkface ada adik perenpuan, agak cun juga, rupanya dia ni la, yang berlakon cerekarama baru ni, garfu dan sudu. sius memang cun. tapi nampak matang dari abang dia, sam nampak budak lagi. sam lebih kepada muka mix, dia nampak kemelayuan lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KJ ngek! hahahaha.

belog dah t5ukar rupa laaa.. tehee~

neway halaa, igt betol2 la tadik kan...

saper siti saleha nih? adoi tak kenal ler... grr~~

fyna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha amboi..artis baru..kalau sambung lagi mimpi tu tah2 jadi pelakon popular =P

ArryCode said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceh... ponat jo den baco borio, ruponyo mimpi...
apo2 pon memang kelakor..

Haz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

la mimpi...
but nice story..

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mencikkkk! ingatkan btol2. nyesal bace.. hahaha ;p

h A n Y S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingat btl laaaahh..grrrrr
haha

yui ameera batrisya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingt kn betul rupanya mimpi..heee

kumbang montel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceh.....jeles sampai bekerinting bulu hidung aku mula2...

Lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawaklah...ingatkan betul...kira menjadikklah...he3..

Incek Pye aka Faiz Nordin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eish..budu..mimpi buakpo huehue

E Ja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teknik penceritaan yg bgus + brkesan! =)

Miss A said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha,mimpi semata2!

suke jugak siti saleha! :) cute

alcenamyspacetunai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adesss,,,hahaha ingatkan betul2..==

cikladybird said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tipah tertipu....hahaa...

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hampeh...mimpi rupanya..cis..haha

gOReNg tiMUn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko patut dpt anugerah bintang berita harian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...