Yeay harini besday aku!


Harini besday aku dalam tahun kalendar islam..hari isnin 12 rabiul awal 1406 Hijrah kul 3.40 ptg..wau siap jam lagi tu hehehe....

Tapi tahun ni 12 rabiul awal kena hari selasa..ye lah tahun hijrah kan berubah2..Actually aku pun tak ingt tp td mak aku coll dalam kul 3 td g wish hepi besday hehehe..rasanya itu first time kot mak aku call wish besday hehe..mak aku ingt plak besday aku ikut kalendar islam hehehe....ikut kalendar masehi confirm mak aku tak ingt ehehe...

Ye lah kan skang bape ramai dari kita yg tahu besday dia ikut kalendar islam kan..

So sesape yg tak tahu tu leh convert besday dia kt sini

http://www.islamicfinder.org/dateConversion.php


P. S Besday aku memang jarang sgt sambut..ikut kalendar masehi pun tak sambut ikut kalendar islam pun tak sambut hehehe..pelikkan aku ni hehe...

15 Budak Comel Komen:

Cik Adza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari lahir incek kumbang..

ouh.. kalo ikut dekat surat beranak sy, mama sy tulis 1 safar..
tp bila guna link conversion yg kamu bg nih, jadi 30 muharram..
sblm2 nih pun penah try gak.. tp laen..


*confused*

Fariq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari lahir KJ...
wah sanggup tu mak dia call wishh.. kehkeh..
tahniah.. meningkat lagi usia anda..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik adza pernah tanya mak adza tak kalau ikut kalendar islam hari ape

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq fariq hehehe...rasanya link yg sy bg tu paling tepat adza..hehehe

nur aisya humaira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hepy befday KJ..:)
semoga pertambahan usia KJ seiring dgn amal yg bakal kite bawa ke sane nanti...:)

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tima kasih nur aisya humaira

The Crow Empire said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari lahir. Semoga di murahkan rezeki dan mendapat rahmat dalam usia yang baru ni k. Dah kawen ke belum? Dah boleh kawen dah ni. keh3...

penaberkala said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh,selamat hari kelahiran
ak punya bulan ramadhan :)

terima kasih follow my blog
salam kenal

aleeya husnan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nis mana pernah sambut. hahaha.. 8 safar. dah lepas dah. dan dah tau dari kecik. siap ayah wat kalendar tampal kat pintu peti ais lagi. hahaha..

Cik Adza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kumbang >> mama da siap tulis dlm surat branak.. sejak daftar masa br lahir dulu.. lengkap ngan hari semua..

tia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abes ni nk kne wish ke tak ? hihi! ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hepi belated besday encik kumbang...miza doakan semoga ceria dan hepi2 sokmo deh.salam kenal juga..

Ικηωανκαιζεν ® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy belated birthday Mista Kumbang Jingga... such a very good name... i've been your silent readers a.k.a stalker for almost 3 months... your weblog is awesome n kumbang jingga itself a nice name.. it's just remains me on Sang Wira dari Planet Jingga.. firstly i found your weblog on how tips berchinta.. haha..Laugh Me Laugh.. me myself 11 Muharram.. that why i love 11 so damn much.. 11 also represents players in soccer field.. dats why my official weblog is Ikhwancalifornia OffSide®
Thanks for being my 12th followers.. mekaseh yer!! adios~

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ikhwan

oo found me on tips how berchinta hehehe..tq also for being my follower and silent reader hehehe...

syuwai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari jadi ea ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...