Biar betul aku dpt amik pic UFO ni??

Click utk besarkan

Pagi tadi aku g station bukit telekom Ulu Kali yg kat sebelah genting highland..aku g sana atas urusan keje..bukan makan angin k..hehe.....time duk amik gambar kt atas bukit time aku amik gambar kawan aku ni..candid je ni tetiba nampak something kt atas awan...

Its a bird...its superman!!!!

takde lah bukan superman k hehe..aku pun tak tau bende ape tu..nk kata UFO pun tak sure tapi bentuk memang dah sebijik UFO bila zoom in...


erm takpe lah maybe UFO tu pun nk interframe gak hehe...tapi yg buat aku rasa UFO dtg dekat kami maybe sbb aku amik gambar dengan flash..so bila tgnk dari udara nampak mcm code morse..cewahhh dh mcm X files aku ni..ejen mulder and ajen scully hehe..maybe UFO ni tersilap anggap flash signal ni mcm kawan dia duk panggil dia dari atas bukit hehehe..kawan dia bukan aku kot tp yg dlm pic ni hahahaha..sowi fwenn hehehe..

Rupa-rupanya its a sign..petanda..ada bende tak bape nk sedap hati berlaku time aku nk balik..time nk turun dari genting ni aku naik toyota avanza..tak naik 4wD telekom tu..bos mane leh naik 4wd tu tak selesa okey.(gaya ngade 2gile) hehe...

tetiba kami bau hangit..ingt lori kt depan kami ke yg hangit ni..tetiba asap dah kuar dari depan ikut tayar depan...adeh..break disc dh terbakar!..rasanya dh guna gear rendah dh time turun...so dh disebabkan terbakar kami tension dan panas hati hehehe..kami singgah jap kt restoran hotel makan dan nk bg sejuk balik break disc tu..time balik naik 4wd tm lah..bg ringan sikit avanza tu...adeh penat tul camni


Yang chubby dan hensem ni kwn aku hamid hehe


Adeh yg ko lindung aku nk amikgambar ni apesal hehe

alamak hamid buat hensem plak pandang tempat tpt lain..woii pandang camera hehe

P.S Lupa nk ckp aku amik pic guna Handphone cap ayam je..so abaikan quality pic k..hehe

8 Budak Comel Komen:

mimieismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahha,.
mcm nk terpedaye e2 UFO ! hahahaha
btul ke x erhh,..dlm kompius ag ni,.hahaha

http://mylifemimie.blogspot.com/2011/02/avatar-yg-ketinggalan-zaman.html

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@mimieismail
hahaha terer tak aku tipu sama itu UFO hahahaha.....

sembil9n said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoho.... xpcye gk~

Cik Adza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

UFO ke itu?



*garu kepala*

mefranz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eehh..burung helang kot..:)

Tengku Nizam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko pikul OTDR tu , buat keje ape kat situ ? hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tengku Nizam

aku g buat tuk tv alhijrah..pernah tgnk tv alhijrah?kalau takde gambar kt tv tu aku punya kerje lah tu hahaha.. OTDR wat pe..tu tuk fiber leh lah hehehe..

Shahrul Shah 'Aizat' said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu burung lah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...