Aku Cayunk Kamoo!!

Aku cayunk heliza helmi lah hehehe...selain bruce lee aku suka tgnk heliza helmi yg comel ni gak hehe..heliza ni nyanyi biase je hikhik..kutuk artis feveret sendiri hehe..tapi takpe aku cayunkkk kamooo..

Ni lagu baru heliza..dia ni baru berjinak2 buat lagu..bunyi gitar dlm lagu ni mcm lagu 150 juta pun ade..vid unofficial ni dia shoot dlm opis je..gila jimat ija ni hehe..

So untuk mu ija kumbang pomote lagu ija free je tuk ija.


Cuma Aku-Ciptaan sepenuhnya dari heliza



P.S Suka tgk reaksi muka dia je hehe..gatai betui aku ni hehe

5 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KJ mmg gataiii!
hepppp.

try jadik mcm aku, cool!!! hahahhahak.

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AISHA INANI
hyep mane ade gatai dowh..kalau gatai pun garu je lah kan hehehe...ko memang cool..baca entry2 ko yg latest2 nie memang agak cool hehehe...

diana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang lelaki ramai yang suka heliza ye..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@diana
kebanyakan lelaki normal memang suka kan heliza hehe..salah satu sbb dia pakai tudung and she cute hehehe...lagi satu sbb dia tak kawin g hehehe

pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kj teramat gataiiiiiiiiiiiiiiiii.................... xsukaaaa.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...