Aku fashion noob!

Seyesly aku memang tak pandai bergaya ataupun nak dress up jambu2 mcm hizami rahim ke ben ashaari ke hehehe..ni adelah kategori terbaru aku..fashion hehe..actually petang td ada jalan2 kt pertama kompleks..ingt nak cari jeans sbb mcm tak cukup suar jeans..

Tadi ushar sekali tgnk jeans yg aku suka tu harga dia RM189.99..mak ai..mahalnyaa.. tapi memang cun jeans tu..

kalau aku pakai camni ok tak g Times Square heheh

So tak jadi nk beli..survey dulu..pastu jenjalan jupe lah kasut ni..stylor gak..mcm kasut but..baru aku pasan aku takde kasut ala2 but lg..so terus beli..guna credit card sbb duit takde ehehe...harga dia murah je RM99.00..murah kan..tak sampai seratus pun..yeay dh ada kasut raya hehehe..

Pasni aku nak beli jam plak..tingin nak pakai jam ODM..jam tu mesti lah kaler putih baru matching ngn kasut ni hehehe..ni dia jam yg aku minat tu

Dah nampak dh jam mcm ni kt cheras leisure mall..murah je harga dia dalam RM 3 ratus lebih je hehe..tapi jam ni lee minho pakai tu dalam citer run mackerel run..artis korea pakai hehehe..aku kan nk jadi org korea hahahaha

6 Budak Comel Komen:

c.i.k.a.m.i.e.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai.. santai2 sudah.. kalau macam tu ramai la fashion noob kt dunia ni kan?? hik2

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KJ, laki kan better jd sederhana jek jgn over2 like dlm gamabu tuh.
honestly as pompuan jrg yang suka laki over2 sgt dlm fashion!
simple is better. seryes! hee...

faradeeba said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehhh, jam tuh mmg lawa.
harga die lagi lawa.
hohohoho :P

Fitrihadi.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jadi orang korea?? wahh boleh2.. nanti ajar ar aku camna nak stylo cam orang korea.. aku pun teringin gak hehe

cik gadis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh!korean mmg terer bb fashion..ko try ja tgok dkt korean street fashion..mmg cun2..kwn aku da sorang brgya sejibik cm korean..mmg cun ah!hakhak!

rossoneri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh kamu lelaki rupanya...hehehe
jam tu cun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...