Kuda Terbang Di Dataran Tahrir (Reality atau Conspiracy)




Imej kuda terbang tu di jumpai secara tidak sengaja semasa temuramah MSN BC..so pada pendapat aku imej tu real kot bukan cam yg vid angel dulu tu yg di katakan fake..vid angel tu tetiba je ade dlm youtube tanpa diketahui dr mana sumber nya..

Imej kuda terbang tu mula2 jalan sikit pastu terus terbang hilang ke udara..org ckp cahaya flash video camera.pakar video sila jawab ye ehehe

Tapi tak tahu lah betul ke atau rekaan org..korang tgnk lah sendiri..dorang jupe time interview

wallahualam..

5 Budak Comel Komen:

Sarah Nivea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak berapa clear lah...

kenapa diorg tak terangkan video tue ekk?

sekali tgk mcm tak caya,
2 kali tgk mcm nak caya...

mane satu nieh... o_O

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sarah senget
hehehe ikut lah kata hati cik sarah cewahhh... ^_^

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak clear sgt ahh!

peghh kuda terbang kaww!
teringin gila tgokk. haha.

Fitrihadi.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm tatau nak percaya ke tak.. apa pun Allah tu maha besar.. hanya dia ja yang mengetahui

asema . said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow ! giler arh .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...