Sebab Mengapa Aku Suka Download Time Keje


Click utk besarkan

Internet kat opis aku ni bukan unifi k..kalau unifi lagi laju beb..kalau ikut speedtest dia tunjukkan download speed utk file 800MB adalah 1 min..Video Clip 35Mb 4 sec dan Mp3 1 sec..

Actually kelajuan sebenar bila aku download guna account megaupload premium utk file 100mb adalah average dalam 3 min..so bile aku download movie 700mb utk file rar 100MB 7 part dalam 3 min je hehe..laju kan..Dalam satu malam boleh abis download drama korea 16 episode hehe..movie 700mb dalam 10 movie mcm tu ikut mood rajin aku...

Salah satu sebab internet kt opis aku ni laju sebab kt bangunan opis ni jugak server dia hehe...

Ini lah juga salah satu sebab aku tak cari keje lain yg gaji lebih lumayan..

Ermm..kalau kt tmpt umah sewa aku dh ada UNIFI mesti aku beli

Actually aku post entry ni sbb nk tunjuk package UNIFI yg mahal ni..tolong company pomote jap hehe..free of charge..



Maklumat lebih lanjut sila layari website official UNIFI

5 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh mesti hg byk citer baru2 kann?
boleh transfer2 nih. haha.

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bnyk2..semua simpan dalam computer kt opis..hehe..manager2 semua duk copy free je..hehe..

Syukri Mohtar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah seronoknye..heaven gle..

Piah Becok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape lagi cite best? dah tak tau nak donlod cite ape lg????

darxniq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laju tuh bro..hahhaha..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...