First Love (2010)




Malam td aku ada download filem thai ni tgnk cam best je so download lah..filem cinta..

Filem ni sgt bestttttttttttttttttttttttt!!!!filem cinta terbaikkkkk!!!!arghhhh tak tau nk ckp lg heheheh

Filem cinta terbaik yang thailand pernah buat..setanding filem cinta korea..yup aku ni suka tgnk filem cinta kihkihkih..tapi aku tgnk filem cinta yg betul2 best je dan menyentuh hati je.. So berbalik pada filem ni..filem ni agak unpredictable jadi kita sentiasa jadi nak tahu kesudahannya..aku tak nak citer jalan citer dia kt sini nanti tak best..filem ni layak dapat full rating dr aku..filem tentang first love yg terbaik...selain dari citer cinta pertama lakonan bunga citra lestari

Filem ni bukan jenis yg boring..filem nie kelakar giler hehehe..cinematografi filem ni setanding filem cinta dan sepi.Berbagai element diselitkan dalam nie.element sahabat juga ada dalam filem nie..

Heroin filem ni comel seyh...erm time ending filem ni very touchingggggggggg..buat mata aku berairrrr tgnk awek ni..so honest..so sape2 peminat citer-citer cinta ni leh download kt sini

Download:http://getmovie124.blogspot.com/2011/02/first-love-2010-dvdrip-mediafire.html

P.S tak macho langsung laki tacing hehehehehe

8 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh menarik!
tp aku sakit telinga la dgr org thai cakap... grrr.

~ Kak Azz ~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Waaaa...

Akak suka jugak drama2 dari Thai ni.. Dan suka dgr dorang cakap yang banyak kapkapkap... hehehe..

Sawaddikappppppp...

Kalau masuk ikut pintu, jangan pulak keluar ikut tingkap... hehe..

FarhanaDr said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah tengok dah!!

Sangat best!!

Seriously..

:)

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Farhana

setuju2..filem ni antara filem cinta yg sgt best..lakonan heroin ngn hero nampak natural..peminat filem cinta memang patut tgnk citer ni :-p

rossoneri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yaaa download~

No Sayoq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woahhh! tgk heronya, trus brsemangat aku nk download. eshh3 :D

n i k l i s a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok sekarang dah tengah donwload.
terpengaruhhh dengan ko ler ni. HAHA

Warna Warni Kehidupan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

donlod time...yezzaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...