Kisah aku lupa

Mungkin ramai tak tau yang aku ni keje shift..ingt minah kilang je ke keje shift..hehehe..bila kawan aku tanya keje ape..aku ckp keje shift..pastu dia cakap.macam minah kilang erk..cis..hehe..nak di jadi kan cerita aku mai lah opis..aku ingt shift petang.bila dah sampai opis.tetiba kawan aku cakap..eh ko bukan keje malam ke..laaa baru aku ingt aku keje malam arini.tapi tuk cover line punya pasal aku cakap lah saje datang awal..tunjuk contoh yang baik hehe...nyanyuk tul aku arini..huhu..dh alang2 sampai opis terus aku g tido kat pantry opis...sob sob

Orang keje shift ni bukan je kenkadang leh lupa waktu shift tapi kenkadang hari pun leh lupa..dulu masa aku darjah enam pun pernah gak jadi skali..pas bangun dari tido je aku tengok jam dah pukul 7 pagi..dalam hati aku cakap dah lewat ni nk g sekolah..apa lagi terus mandi macam kerbau..pastu aku pakai baju sekolah..pergi dapur mak aku dah tersengih2..rupa-rupanya baru aku sedaq yang pukul 7 pagi tu sebenarnya pukul 7 ptg..nasib baik aku tak kuar umah g..hehehe

Kesimpulannya jangan tido pas asaq ok..hehe..peace..

5 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahha. aku pon selalu lupa hari....
selalu sebab banyak sangat tidor. muahahaha ;)

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tido lepas asar selalu boleh jadi lupa camtu. pernah jadi jugak kat diri sendiri. tiba2 bangun kul 7, gelabah siap2. padahal kul 7 petang. hahaha..

dlu ustaz saya pernah kata, kalau rajin tido petang, nanti boleh jadi gila. kalau tido lepas subuh, nanti rezeki lari.

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AISHA INANI
eh suka tido gak..patut r hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ASada RyutaRo
betul tu..pernah gak dengaq..tapi sy ni degil ketegaq..tak mau dengaq cakap hehehe...ok2 pasni nk dipsilin kan diri hehe..tq for the advise

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah...biasalah gitu, kebanyakkannya masa sekolahlah, sama je kejadian tu..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...