Jadilah Pengikut Aku

Sebelum aku start kisah2 kehidupan aku pada post2 akan datang... Aku ingin mengajak korang menjadi pengikut setia aku. Hahahah. Boleh tak? Well, aku rasa mcm best lak ade icon2 gambar pengikut kat tepi. Lagi banyak, lagi best. Kalu orang lain kumpul stem, kumpul rama-rama, kumpul duit syiling lama, aku nk kumpul pengikut blog!!! Yeah~~ Senang jer, Klik sebelah kanan ni je

Mengingatkan aku pada perbualan dengan seseorang suatu ketika dulu...


Aku: Ko jadilah follower aku. Buat cenggini cenggini cenggitu cenggitu.. siap.

Seseorang: Kalu aku jadi follower ko, ape aku dapat?

Aku: Ko dapatlah jadi follower aku hehehe.

Seseorang: Yer lah, kalu aku dapat jadi follower aku, apekah kelebihan2nya?

Aku: Well... Hmmm... (berpikir panjang)

Seseorang: Haa.. cepat yakinkan aku.

Aku: Kalu ramai-ramai jadi follower aku, nanti kita boleh buat parti politik baru! Kita gulingkan N***b, An**r, N** A***, K*J(Bukan Kumbang Jingga okey..cuba cari org politik start K last J), sumelah orang power2 parti politik lain yang aku tak sebut. Wakakakaka. Kita tubuhkan Parti Blogger Malaysia. Alang2 sume orang buat cerita karut, cerita drama, baik kita buat parti cerita kita pulak. So, marilah join jd follower aku.. Boleh terima tak?

Seseorang: Hahahahahahahaha, bagus2! Hidup KJ! Hidup KJ! Gulingkan Orang lain!

Dan joinlah orang tu... huhuhuhu.

So ape ditunggu lagi, sila lah mulakan langkah pertama anda dengan menjadi pengikut utama blog nih, untung2 leh buat parti baru hihi. Klik kat sebelah nih, pastu pilihlah Follow publicly, atau kalu takde account blogger, pilih Follow Anonymously.

TERIMA KASIH~~!!!!

Jasa mu tetap menjadi pujaan hatiku hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...