Fakta menarik tentang aku dan Kuala Lumpur

  1. Suka naik LRT dan Komuter - Hee first time datang KL aku pelik tengok natang ape yg lalu atas kepala aku ni..jakun sikit sbb first time datang KL (kandang lembu). Orang cakap masuk kandang kambing mengembek kalau masuk kandang lembu kita mengembu hikhik..aku suka naik LRT ni sbb aku rasa ia sgt effesien lg cepat..ye lah kl ni jam..kalau ada LRT dari umah aku ke tempat keje direct memang aku naik dah..malas naik kete g keje..sakit jiwa..
  2. Kebanggaan Orang Kampung - Bila orang kampung tanya kat mak aku "faiz ni keje mana?"mak aku jawab KL je..kt situ aku dapat tengok reaksi muka dorang ada sikit rasa kagum..belum g tau lg keje ape hehe...first sbb KL ni ibu negara..second dorang slalu beranggapan sempit yang org2 yang keje kt kl ni gaji besaq2 padahal kt kl ni semua mahal2..masuk tandas pun kena duit hehe
  3. Banyak Kemudahan Sukan - Aku suka kl ni sebab banyak kemudahan sukan cam court badminton..gelanggang futsal pun bnyk mcm sport planet.shopping2 complex yang ada bowling pun bnyk....kalau kat kampung memang susah nak cari
  4. Tak suka kehidupan sosial KL - aritu time keje malam aku kuar g mkan2 ngn kawan jap..tiba2 jem..aku pun pelik lah tengah2 malam boleh pun boleh jem..rupa2nya kiri kanan kelab malam..yang sedehnya aku tengok budak2 melayu pun ada..nyah pun ada..yang lagi sedeh ada bonzer2 yang jaga pintu kelab atau tempat tu org melayu..huhu..selalunya budak2 melayu yang pergi kelab malam tu anak2 orang kaya betul..anak2 datuk.anak2 M*nt*r* ..tapi tak semua lah kan..ramai yg baik dari tak baik

4 Budak Comel Komen:

cik ayin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka naek lrt..haha...setiap kali naek mesti cuak..sbb suka salah tren..kehkehkehkeh

Cik Ladies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

LRT..kena pantas.. ari tu cl nak masuk LRT..tak reti nak pass tiket kat tempat masuk tu.. giler malu.. dah la main tolak2 besi tu.. XD Nasik baik pakcik guard tolong.. :lari

Norashiqin Kamaruzaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahha....kandang lembu!!! :nah kj XD

heheh...act, klu org KL yg real dah tau kl tak de ape yg nak dbggakan sgt....huhu...maybe sbb dah slalu tengok....tp yg kesian nye ade dak kg yg masuk KL kalhkan org kl melampau2....adehhh...lawok lak tengo..sian kat mak bapak diorang uh...huhuh...LRT ye...best2 yg bawu...komuter lg best ade koch utk pompuan warne pink laagi tuh...haaha tp kena tggu lame....=p

puteraduyong said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itulah realiti ibukota kita kan... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...