Bestnya jika...


Bestnya jika...
  • Balik keje je isteri sambut...main lambung2 sampai kena syiling
  • Balik keje je isteri tolong urut2 kan badan yang lenguh2 ni
  • Hujung minggu kuar dating ngn isteri tengok wayang
  • Tengok drama korea ngn isteri kt rumah
  • Tengok filem2 romantik dengan isteri kat rumah sambil makan ayam uncle bob
  • Kuar makan malam ngn isteri kat restoran mewah
  • Masak bersama-sama isteri di dapur
  • Sebelum g keje je isteri cium..cium tangan lah jgn pikir bukan2 hehe
  • Beriadah bersama-sama isteri..
  • Isteri jaga time demam
  • Melancong dengan isteri ke pulau2
  • Jalan berpimpin tangan di tepi tasik kenyir..eh silap..tasik titiwangsa hehe
  • Mandi bersama-sama isteri..mandi dalam kolam renang lah hehe
  • Isteri tolong buat sarapan pagi
  • Dan yang paling best antara semua tido bersama-sama isteri..
Dah2 jangan duk berangan..g buat keje cepat hehehe

P.S Ini semua jika dan hanya jika sahaja..bukan lagi kenyataan hehe..nape aku duk pikir pasal kawin ni hehe..maybe sebab makin hari makin tua kot.rasa macam masa berlalu dengan cepat je

11 Budak Comel Komen:

Fazira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Insyallah...
suatu hari nanti akan dipertemukan dgn seorang wanita yang solehah,
yang dapat menyejukkan hati ketika panas,
yang dapat mengembirakan hati ketika sedih,
yang dapat memujuk ketika hati berduka.

:D

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah ada calon, kawinlah...tak payah tunggu lama2

ayat mula2 tu, apa main lambung2, ingat duit syiling ke??? hahah

zalin onceitalk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah mampu, kawin cepat..hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jarang ade lelaki yg begitu
selalunya isteri yg minta demikian
ape pun berdoa la supaya mendapat jodoh yg terbaik
tp yg penting, diri sendiri perlu bersedia utk jd baik
supaya mendapat yg lebih baik...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Anonymous
yup betul tu...setuju....amin hehe

Cik Ekin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la taste tinggi sangat. mana nak dapat calon bini :)

►AdamXis◄ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam...cepat2 laa kahwin...hehehe.gatal semacam dh tuu...bestnya ada peneman hidup...ada anak2, ada cucu cicik...hidup bahagia selalu...

Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

Nur Syahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kena kawen dah ni..dok angau smacam nmpk gayanya tu..hii

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaALLAH.akn sampai la seru itu..sbr yekk..

lurve pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya org dah kwin..semua leh wt...dah wt semua ke? hehe..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah wat semua dh hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...