Hukum Mewarnakan Rambut Dari Pandangan Ustaz Azhar Idrus

4 Budak Comel Komen:

hafiz hafizol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tens... nice nie.. tapi xtgk ag.. lame nak loading... miahaha

fyy mokhtar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eyh?? yea kea??? ta paham. setahu fyka, kalau warnekan rambut tuh mang dah haram kan?? nape plak kalau time uban bole?? musykil aku =='

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@fyy mokhtar
time uban boleh bagi yang dah berkahwin je tau..hehehe..ye lah takkan nk tengok isteri kita rambut putih mengerbang cam hantu hahaha...tp tak leh warnakan ke warna hitam..dan syarat2 lain mesti telap air dan tak kekal...erm panjang ni kalau nk citer hehehe

alexa yussida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks sharing:) saya suke dgr ceramah ustaz ni..klakar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...