Status-status facebook yg memualkan


Salam..
Apakah status -status facebook yg agak memualkan yg korang dapat hari nie

"Penatnye keje seorang Engineer"
uweeeks poyo je lebih..nak bgtau dia keje hebat la tue..hadoilaaa

"Hari nie korang makan kt mane""
ni lg sorang hari2 dok update status yg same, Terus aku delete dari list friend aku ha..ha.ha

"Alhamdulilah dah berjaya menghabiskan puasa 6"
Takyahla nak riak-riak nak bgtau korang buat ibadah sume..sia-sia je nanti.
tp check balik tgk gambar kt facebook..rambut still free hair and pakai seksi. wt the heck




"im horny" 
.. hehe.. status memualkan bila seorang pondan post kat fb.. geli geleman rasanya..

"eee...geramnye"
fb sorang awek yg agak cun lah
trus dpt 84 komen...dr jantan2..masing2 tanye wat caring kt awek tu...

aku komen,

"wtf?"

tp awek tu delete komen aku...hahaha...kisah zaman jahil aku dulu hehe..

"erm setakat nk memenuhkan kawan, baik tak payah add aku.. korang sume boleh blah dari friendlist aku.. sekali aku petik sepuluh yg lebih baik datang.."
minah ni bajet superstar gile...!


"skng dah ade org tlg bg duit.login facebook je boleh buat duit dgn mudah..anda pulak mcmane? nak tau? PM saye!"
Buat duit ngn fb.gilo ke apo..baik aku benti keje duk umoh main fb je dpt duit..pastu duk mempoyokan diri bergambar dgn duit byk2.....hahahahhaahahhaa..aku remove kalau ada mcmni...

~There was a time when I started walking on a street~Alongside the road I met those pretty girls~I tried them but I was rejected~So I move on~And today I still walk on the same passage of the road~In front of me stands some other pretty girls with unseen guardians~As I walk through, I watch them closely~And I can't take my eyes off them~ hahah... cobaan!!! -Diari Seorang Lelaki-
Like · · 17 hours ago

nak habaq kt org dia terer omputih..


"Wall aku... Aku punya suka lah nk tulis ape... kowang peduli ape..? hahahhahaha"
Ini status org yg bengang dgn entry aku nie hehe


P.S Kalau korang ada status facebook lain yg memualkan leh komen ye hahaha...anyway aku gurau2 je dlm nie..korang jgn amik seyes plak..y so seyes lor ^_^.peace

21 comments:

Tasha said...

da lme ak x buat status,nk try la yg slh satu ni..haha~~~~~

*ak pun menyampah tgk status org cm ni!

PeJuAnG CinTa said...

hahahah aku rela x update fb dari x update blog xD

Raden said...

status sy lebih meloyakan drp ini semua..pecayela

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Ahahaha...

sama macam PC jugak.... hapdet fb dgn link new entry je.. kehh3..

Tapi kan, malas la nak cakap lebih2 pasal status orang ni sebab kadang2 kitapun buat jugak apa yang dorang buat.. ahakk...

♥CIK SHA♥ said...

hahahha..aku hanye mampu ketawa sebab pernah je jumpe status2 seperti di atas dan memang agak memualkan..(-_-")

fiza said...

haha.lbih kurg je fb ngn blog..

AdyBudika said...

demmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. terasa!! ahahaha

BudakHitam said...

wakakakakaka. terbaik la ! makan dalam tu sapa yg selalu buat.

tam said...

xsuka kalo orang request men game kt fb...nyampah btl..

adam saufi said...

jgn kutuk org lebey2..kengkadang kiter akan terbuat bende yg same gak hahhaaa...

Puteri Katak said...

'sape HOT klik like!' euwwww . publisiti murahan . nak femes dengan mudah . hahaha .

U'mi Nona Amar navi said...

" bila lcd 40' dan laptop telah di conquer oleh ... (anak dia) yang tinggal di kami hanyalah bb kami.." -_-" motif?

Teratak Zaffendi said...

Status yang update everytime dia lunch and snap gambor lagi..kuang..kuang...

SyasyaHaha said...

terbaek ah!!! nyampah yg bajet hot, pancing org nk dpt byk like.kah3

Anonymous said...

yg wat entry ni pun cam same je ngan org2 len...
tgok komen yg cmtu pun nak unfriend....bajet HOTT~
*opss...jgn sentap XD

Anonymous said...

Aku pon sependapat ngan anonymous 1. yg wat entry ni saje dengki ngan org laen..org terer ckp omputih pon dengki, org bajet hot pon dengki, org keje bagus pun dengki. Benci! PENDENGKI la ko!!!!!!!!!
baik ko xyah de fb.
aku start join fb tahun 2006 mase fb page bangang2 lagi. tp lepas je fb jd fenomena kat malaysia n dijoin org2 poyo smpi skang aku maleh nk login dh. Puiiii!!

Haneem said...

Itu la realiti nya sekarang dalam beberapa fb. memang memualkan. Terbaik anda peneliti yang baik dalam hal ni. Suke baca citer ni.

Anonymous said...

ade sorg org tu, tiap kali die update status, die akan chat antar kink mintak link,,ntah gile ke ape.

cikmama said...

Huby asyik belikan 916 je..bosan la..kali ni nk lesung batu lk...nk muntah bile baca status minah 2...

cikmama said...

Huby asyik belikan 916 je..bosan la..kali ni nk lesung batu lk...nk muntah bile baca status minah 2...

cikmama said...

Huby asyik belikan 916 je..bosan la..kali ni nk lesung batu lk...nk muntah bile baca status minah 2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...