Wall kambing(climbing) terbaik di dunia..hehe

 
kambing gurun nie memang hebat memanjat..jgn salah paham...sebenarnya dorang tgh wat pertandingan memanjat tu hahahaha...sape nak jadi masta wall kambing(climbing) kene berguru dengan kambing ni dulu.. wakakak..kambing tul la kambing ni..ha3.. gambor akhir sekali tuh adeh tak buleh tahan..
eksen

apa barang pakai tali..
jari pun xde kambing ni.. badan pun x mcm manusia.. kering je panjat ..

kambing gurun pun hebat gk.. xpro meragut rumput dkt bawah..
tp dia meragut daun dekat puncak pokok



P.S Kehebatan maha pencipta.....

6 Budak Comel Komen:

sara pedrosa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..hebat..xjatuh plak

Sam Bredariol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang gila la kmbeng gurun ni.. bela satu la.. okay tak? haha

Dylla Fadzil said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thats scaryyyyyyyy

Koding said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hebat kambing ni..

tiera aziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmang lah klau nk stu hrga 1ooo.000 je tk mhal

KHai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul ke tak kena edit gambar kambing ni panjat dinding dan naik atas pokok tu?

Hebat betul ler kambing tersebut kalau real camtu... :)

Entri Terkini :
Tips Lengkap Cara Belajar Vokal Dan Menyanyi Seperti Professional

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...