Kemalangan Semasa Balik Kg

Semalam aku balik kampung dari penang menghala ke key ell..ada accident kt laluan bayangan maut kt laluan bertentangan kt hospital buluh menghala ke ipoh...tapi laluan aku pun jem gak sbb org nk tgk..melayu nie kan lebih prihatin dr org negara china hehehe...

Situ memang org panggil laluan bayangan maut..jalan highway yang ada 3 lorong tu..bila 3 lorong memang org bawak sgt laju.lagi satu sbb laluan 3 lorong situ berbukit..tp yg semalam penunggang motosikal tu langgar lori benti tepi jalan..tgk motor mcm 135 LC..agaknya lori tu tak letak kon tanda amaran 100 meter dari lori ataupun lori tu baru benti..mcm2 kemungkinan kan..lagi satu kan motor LC semua org tau kan laju dan senyap hehe





Kejadian berlaku dekat susur keluar hospital sungai buluh.walaupun penunggang chinese berusia 55 tahun..takziah diucapkan..huhu...takut kan tengok..jadi org yg bawak motor hati2 k..ingat lah org yang tersayang..pesanan ikhlas dari khidmat masyarakat hehehe... lagi satu..hati2 masa lalu kt laluan bayangan maut...

Sumber pic: http://ondscene.my

8 Budak Comel Komen:

Phat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

area ni bawa ke bukit tagar mmg selalu exciden maut

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seram.. masa hari raya qurban haritu pun kawan aku accident moto bertemu motor..kaki berlipat ke kepala.. mata sebelah hilang..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni bkn yamaha LC ni, tgk lampu blkg dia lain ja..
moto apa ja pn xkisah lh, yg pasti suma knderaan kena hati2, malang kn xbrbau..naik moto mmg cpt tp bahaya dia mak ai, brganda2 pd knderaan lain..

Liyana Zahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eee.. seb bek sensored muke die.. lau tka tak tdo malam sy mlm ni.. tkutnye bawak moto kat higway.. kalo lory beso cmtu mnelah nk nmpk.. nak2 kalau drebar tu mabok2 minum carlsberg.. Hehehe...

KUKUMALU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seramm

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk..terus aku berdebor..dah le aku pergi balik kerja naek moto..T_T

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu moto yamaha 115 tu

scott said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

motor Yamaha Lagenda 115 baru tuuu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...