Lelaki misteri di kaca tv!

LONDON - Seorang lelaki tempatan, Paul Yarrow menjadi topik sensasi di Internet selepas dia kerap muncul di belakang wartawan penyiaran yang membuat lintas langsung siaran berita televisyen di sekitar London sejak setahun lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia yang berasal dari Bermondsey di selatan London dan pernah berkhidmat sebagai pengiring keselamatan Kementerian Pertahanan tampil dengan berpakaian baju sejuk tanpa kolar berwarna cerah.

Sebuah laman web fidgetwith.com menyenaraikan kemunculan Yarrow di beberapa lokasi berbeza termasuk ketika siaran langsung mengenai protes kapal bantuan kemanusiaan Gaza di sini pada 31 Mei lalu melalui stesen Perbadanan Penyiaran British.

Pada 16 Julai lalu, Yarrow kelihatan berdiri dan memandang ke arah kamera dan memegang sebuah telefon bimbit seperti sedang berbual di sini.
















Apesal aku rasa perbuatan lelaki ni cam kelakar jer...gile enterprem!!! hahaaaa~

P.S pakai baju pun yg sama...misterinyeyeee....spesis suke mencapub..betul2 menakjubkan kerajinan dia mengekori pemberita. finally ade gak org notice diakan....free2 jer glemer







Korang leh live video dia kt bawah

14 Budak Comel Komen:

DzuLagiL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

senyum.. :)

Yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhaha...pelik kan? rajinnya dia

zureen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahhahha! asal macam lawak je ni? ;p

A.I said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib ada org notice. kalo tak sia2 saja diaaa.


hang tak mau try?? muahahaha

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk??ehehe..interprem sungguh..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

damn mothafucka,this guy has nothing to do ,lol,hahahhahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slh 1 cre nk femes ar nimm... asl ad camera ad la die.. haish..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cari publisiti murahan..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat....

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

photoshop je la tue...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm tacap jek.... hehehehehe

cahayaiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yer arr mana2 pun die ada..klakar

Izz Izzati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

die nk glamor gak

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak edit lah gambar tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...