Review Movies:3 Idiots (2009)

Setelah berkurun abad lamanya aku tak tengok citer hidustan. arini aku tengok balik..citer 3 idiots..bg aku filem ni sangat kelakar dan best..tak mcm citer hindustan yang pernah aku tengok sebelum ni..selalunya filem hindustan ada unsur cinta yg kuat tapi filem ni ada gak cuma tak berat sgt cam dulu..adegan nyanyi2 sambil nari golek2 atas gunung pun kurang.hehe

Citer ni hepi ending..ada babak yg memang tacing giler..filem ni ada macam2 element mcm family, friendship dan mcm2 lg...lagu2 dlm filem ni memang best dan cachy...filem2 hindustan yg best bg aku mcm kuchi kuchi hotak hang (kuch kuch hota hai), kambing kusyen kena gam (kabhi kushi kabhi gam) dan moha batin (mohabbatein)

Kesimpulannya filem ni layak dapat full rating dari aku 10/10

3 Budak Comel Komen:

►AdamXis◄ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam...lama x tgk hindustan...sape erk berlakon?hu3...KJ minat tamil tak?hahaha padayappa laa paling besh...he3

►Kontest : Blog Review Assignment 1 Oleh Jejaka Terhangat

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AdamXis
lakonan amir khan ngn kareena kapoor...yg lain tak kenal...tamil tak minat hahahaha..

+qAsiH naDiRa+ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun suke gilak dengan cerita ni~hehehe~cerita ni kadang2 wat saya ketawa terbahak2 ataupun nanges tersedu2~best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...