Selamat Tinggal Sayang....

Erm dia tinggalkan aku malam ni...balik je dari main badminton kt sunway extreme park.aku sedeh sangat.huhuhu...aku dengan dia dah lama..lebih dari setahun kami bersama...kami jupe pun secara tak sengaja kat pertama kompleks...

Bila aku g main badminton je mesti dia temankan aku huhuh..aku tak leh main badminton kalau dia takde jadi takde semangat

Ni semua jadi tanpa di duga...huhuh bengangnya aku..bukan salah dia pun..salah aku juga yang terlalu menekan dengan kuat...so memang dia tak tahan..atau aku yang terlalu menekan huhuh..erm sapa yang salah..

takpa lah biar lah dia pergi..esok aku cari lain..bak kata pepatah tumbuh patah hilang berganti...

apa pun aku sempat amik gambar dia buat kali terakhir...aku tak nk letak direct pic dia kt sini..korang paham2 je lah kan

dia memang cun lg comel..aku jatuh cinta pada pandang pertama..ni pic dia click sini

P.S Pergi lah kamu..aku akan tetap teruskan walaupun tanpa kamu...aku akan rindukan kamu setiap kali aku main badminton..coz ur r my inspirasi

7 Budak Comel Komen:

fyy mokhtar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kj!!! bengonggg!! samck down!! amek!! aku ingat sape la tadi!! cissss~~ aku tertipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nurulbadiah Lai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

babakk kang..ingtkan ape td

FATIN SYAFIQA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. aku tanak click lepas baca coment negative ni. hahahaha

KuKuMALu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku da tau dia akan menipu..so ayat last dulu yg aku baca..anyway, ak bukan tipah tertipu..hahahha

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahahaha mane de aku tipu aku just tak sebut jelas je..orang2 sastera macam aku memang berkias2 sikit bila menyampai maklumat hehehe

misS FEeza macho ! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bengom

Kuceng GediX said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesengalan abes!!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...