Yeah dah 1114!!!


1114 ni bukan no ekor k hehe..bukan jugak bilangan follower aku tapi bilangan blog yg aku follow hehe....tapi memang tak lawan adamxis lah dia dh follow lebih dari 2000 blog..dasyat tul blogger otai ni..kalah otai burger hehehe...

So kat bawah ni ni korang leh check sama ada aku dh follow blog korang ke tak..hehehe..lagi satu jangan lah persoal kan setakat follow tapi tak baca entry blog yg di follow tu buat ape..hehehe..follow blog orang ni hobi aku..suka tengok blog orang..so whut hehe..blog mana yang aku tak follow lagi leh letak dalam comment k hehe..peace...Cing

Blogs I Follow

1 Budak Comel Komen:

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuhhh hebat!!
saya ada kat last sekali dlm list tuh
:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...