Saya tak secomel dan sehensem anda!

Aku buat entry ni pas terbaca entry dari blog ayin yang comel nie..jom g blog ayin comel hehe...

Tertarik dengan entry dia pasal perangai dia tu hehe..so aku dengan tanpa segan silu pun nk tiru huahuahua..jgn marah cik ayin..hehe

Ketahui Perangai Encik Kumbang
  • suka makan tapi tak gemok2...
  • suka tido tak kira masa dan tempat..selalu tido time keje hehe
  • sangat cool pasal cinta
  • sangat jual mahal hahaha...
  • suka menyepahkan bilik..
  • suka main badminton..kalau boleh nk main hari2
  • suka tengok movie jiwang karat tapi tak sampai nangis cam pompuan hehe
  • fanatik japan dan korea..
  • suka bangun lambat
  • suka nyanyi walaupun tak sedap
  • suka main gitar walaupun tak pandai
  • suka main boling wat skill spin sampai masuk longkang..pastu buat muka tak bersalah hehe
  • malu-malu kucing bila jupe pompuan comel hehe
  • suka makan sambil tengok movie atau drama
  • suka pompuan yang kelakar
  • sgt meminati seni mempertahankan diri
  • suka semua filem stephen chow
  • sgt meminati tom yam
  • suka makan asam..cam pompuan je aku ni suka mkn asam hehe
  • tak suka jupe doktor tapi sukakan nurse2 yg comel hehe
P.S Aku sangat slumber dan suka mempoyo diri di khalayak ramai hehehe...peace...

6 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh. comelnyer cik kumbang nih. nasib i dah berbf baru.. kalo takk. MELTED SUDAAA! hahahahahahahak.

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh btw, ye ker malu ng pompuan? haaaa? heheheh.

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AISHA INANI
wa patut lah duk nmpak bunga2 cinta kt muka ko..dh berbf erk hehehe...malu ngn pompuan yg comel je tau..lain tu maknanya hehehe

cik ayin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

korea....??tidakkk....hahaha.....kira layan cite korea la ni...??

aNis sHazLiN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suke seni mmpertahankn diri ea....sparring jom!! haha...jgn anggap mnje2 senang dibuli ea....hehe

NUR SYAHIDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi demo...huhu doh ensem pown..kucing kami pon ensem..xkn xnk ensem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...