Sehabis Baik - Ana Raffali

Lagu ape yang terngiang-ngiang kt telinga korang skang..maksud aku even bila lagu tu dh abis pun korang still dpt dengar dalam otak hehehe

Buat masa ni lagu yang berjaya menambat hati aku skang milik si ana raffali hehehe.. lagu sehabis baik ost karipap cinta hahaha...

Jom dengar kt youtube

Ana Raffali- Sehabis Baik



Bagi yang nak mp3 download kt sini CLICK SINI

P.S Part yg porn porn porn tu aku suka..eh silap taip..bukan porn porn tapi pom pom pom pom..kalau tak paham korang dgr dulu hehehe

1 Budak Comel Komen:

Hafzan Sarah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku layan lgu omputeh..skang ni lgu Rocketeer duk terngiang-ngiang :)

Here we go, come with me
There's a world out there that we should see
Take my hand, close your eyes
With you right here, I'm a rocketeer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...