Nape ramai perempuan jadi andartu?

Pasal apa perempuan ramai yang jadi andartu?Mungkinkah antara sebab-sebabnya adalah seperti berikut…

1) lelaki baik selalunya tak hensem…hmm..
2) lelaki hensem tak berperangai baik..
3) lelaki hensem dan baik tapi suka lelaki.
4) Lelaki hensem, baik dan sukakan perempuan dah berkahwin pula
5) Lelaki yang tak berapa hensem tapi baik hati selalunya tak berduit…
6) Lelaki yang hensem tapi baik dan berduit pulak ingat kita sukakan dia..ermmm..
7) Lelaki hensem, agak baik, berduit tapi rasa kita tak cukup cantik untuk dia.
8) Lelaki hensem tak berduit tapi kita pulak rasa dia gilakan duit kita.
9) Lelaki hensem, baik, sukakan perempuan, ada duit tapi penakut.
10) Lelaki yang agak hensem, agak baik dan ada duit, hanya suka kita diam-diam( pemalu le tu)

P.S repost entry lama coz tak tau nk update ape kt blog hehehe..credit kepada majalah apo kot..tak ingt plak..korang jgn bergaduh pasal aku copy paste tak letak back link plak hehe

11 Budak Comel Komen:

Haura Malina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.
tp rasanya, mostly sbb penah kecewa.. ;)

Sharinginfoz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam2 alasan kan, bukan senang nak kahwin

Zuewairy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahhahaha.. klako..

CiPoT CeDoT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

andartu??..anak dara tua??..dara lagi ke??...hokhokhok...

+qAsiH naDiRa+ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mybe terlalu kejarkan kerjaya smpai tak ada masa nak cari teman hidup~

Aduka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe.. last point tu cam suka..
=P

Manja (let it be my sweet name) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awk tertinggal satu point,
lelaki2 yang disukai( yang mempunyai ciri2 idaman) sudah menjadi milik org lain huhu

zakaria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau nak harap kan yg sempurna,,,cari lah usaha kan,,,,,,kita mampu mengubah nya...Allah tidak akan mengubah nasib seuatu kaum itu, kecuali mereka lah yg megubahnya

cik zaza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perempuan andartu sbb dah keje tinggi2 pstu pikir boleh hidup sorg.erk, betul ke?huhu

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik zaza
boleh pompuan hidup sorang if dia ada kerjaya semua tp cuma kurang rencah kehidupan, warna warni dan manisnya hidup berkeluarga hehehe..dh mcm pakar motivasi plak aku ni hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lebih fokus pda kerjaya..no time to bersosial dgn masyarakat luar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...