Study Case:Rumah Seram Seksen 2 Shah Alam

Aritu aku terbaca kisah ni kt sini http://www.darxniq.com/2011/02/rumah-seram-seksyen-2.html dah lama dh..bulan dua aritu kot.penulis blog cakap pengalaman member dia. so sape2 tak baca lg leh g baca...menarik dan seram jugak lah..tapi sedeh gak kt last2 tu.. aku tulis entry ni bukan nk gaduh2 sape penulis asal ke ape ke..just nk share hehe..SEO beb..gila traffik hehe

Sumber asal adalah kalau ikut dari Mr. G dari forum http://gengcerita.activeboard.com..kalau ikut tarikh entry post Mr. G tu aku tgk memang yg paling awal december 19..dh search kt google..paling awal memang Mr. G so rasanya memang dia penulis asal..

tapi dia kata yang kelakarnya ade org ngaku citer dia pastu ade yg tokok tambah dengan letak gambar umah yg sebenar...

So disebabkan curious aku google lah image rumah tu..bnyk plak version..yang mana satu rumah yg betul ni?Mr.G sila jawab hehehe.. area shah alam aku tak tau..hehe






Aku pun pernah ada pengalaman mistik gak tapi tak lah sedasyat ni..nanti aku tulis satu entry gak....

4 Budak Comel Komen:

Nor ' Atikah bt NorBaki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah baca dh.... ,memang seram pon....

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak payah citer KJ, sebab hg suka imaginasi penipu! sakit hati................

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AISHA INANI
namo namo..nk citer gak hehehehe..tp memang ade pengalaman aku yg real tak tipu punya hehehe....

darxniq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cite cam nih mmg bnyak tokok tambah..nk kasi lagi sedap..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...