Bila dapat bonus......

1)Nak beli gitar akustik ganti gitar kapok..maybe yang dalam harga 300-350 kotAku main gitar bukan tuk goreng2 macam man kidal ke ape ke..just suka main sambil nyanyi lagu2 yang jiwang karat..fuh layan tul..dh lah sora aku sedap giler...hehe...aku main lagu macam lagu sayang- sayang-alif aziz, cari jodoh, baik-baik sayang..ewwww....

2)Nak tukar cover set motor RG suzuki sport aku


Nk buat jadi mcm ni

Gua mat rempit poyo hehehehe..tp motor aku pernah capai 180km++ abis meter kt highway..135LC pun kalah hehehe...time tu tengah tensen..balik umah esok tu start balik motor dh bunyi pelik sbb dalam piston bearing pecah hahaha..pastu overhaul balik hehehe...pastu gua insaf..gua bawak 60 km je tak kira kt mana saje...gua buat muka tak bersalah bila pakcik2 potong gua.hehe..tapi berbaloi sbb seumur hidup dapat gak rasa bawak motor lebih 180km hehehe..mati hanya sekali bak kata farid kamil hehe

3)Nak beli external hardisk
Nak beli external hardisk satu terabyte sbb hardisk aku yg 250 gig tu penuh dengan movie2 je..drama2 jepun ngn korea aku dh burn masuk DVD...

4)Nak kawin.....hihi

Gambar hiasan je tau..ni bukan aku hehe

Selebihnya simpan sikit tuk buat kawin walaupun jodoh tak ketahuan lagi hehehe...jom nyanyi lagu cari jodoh hehe...korang tahu lah kan..hantaran skang ni bukan main mahal lg..macam bayar downpayment kete je hehehe...jodoh tak macam duit..duit kena cari sikit2..jodoh ada di mana2 je..hehe..bab jodoh aku tak memilih sangat..bila tiba saat waktunya..:-(


P.S Actually nk g melancong ke jepun tapi skang tengah crisis nuklear so tak leh lah hehehe

5 Budak Comel Komen:

Makr Zukerberg said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kumbang Jom LIKE prof fcbook awk di SINI

http://hotornotty.blogspot.com/2011/03/kumbangjingga.html

Rina Rossoneri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringin nak blaja main gitar...tp tulah, first kena beli gitar then boleh blaja kat online je kan kan

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Makr Zukerberg
dh like dh..dh comment pun hehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Rina Rossoneri
yup kumbang pun bnyk blajar online je..selalu blaja kt youtube je..skang dunia dh modern hehehehe

DaughterSez said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...