Follower blog aku yang misteri...

Hehe..kontroversi je tajuk entry aku nie..actually entry nie just nk menguraikan misteri tentang pembaca2 blog aku...aku nie bile bukak blog aku ada habit yg aneh..aku suka tgk kt widget blog aku nie feedjit..suka tgk dari mana korang datang..dari zoo negara ke..dari planet pluto ke..so dah lama2 sejak aku buat blog nie..aku ada pasan sowang pembaca aku nie dari taipei...memang slalu gak nampak..aku ingt kan taipei tu kt korea..rupa-rupanya kt taiwan hehe...


So taipei ni tmpt yg unik..sbb tu aku leh pasan.tadi aku tgk dia tgh view tentang kisah cinta aku dulu2 tajuk dia, Saya lepaskan awk sbb sy syg awk! 

So yang menjadi kemuskilan aku..ada ke student kite stdy ke taipei.scolar JPA ke...kalau tak stdy..keje ke kt sana ke..hehe..so kalau boleh pembaca dari taipei nie leh lah komen kt bawah nie kalau pasan hehe..pelik kan aku nie..pasal tmpt pembaca blog aku pun leh jadi entry hahaha....that how i appreciate my reader..cewah ckp omputuih hehehe..

5 Budak Comel Komen:

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat la blog depa ada pebaca dari taipei tu

Onitsuka_hana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe best tuu

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu ble dpt reader dr lua just pikir maybe diorg view sbb gmbr,google katekan..hehe

nola said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dr gombak ni tak misteri ker

akuamirol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eleh... aq nye visitors from uk, us, china, dan laen2 x heran uun... hahaha nice blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...