Blogger Tutorial : Daisy Path Widget

Daisy Path

Tadi aku letakkan widget daisy path kt blog tunang aku. Aku letakkan countdown ke tarikh kami kahwin..jadi aku rasa widget ni sgt comel dan menarik hehehe...nie contoh yg aku letak kt blog tunang aku..


Pastu aku tgk widget daisy path nie ada macam2..leh letak untuk anniversary pun boleh, countdown untuk adoption, weight loss, birthday, pregnancy, graduation..rasanya widget nie sgt membantu untuk org2 yg susah nk ingt tarikh2 nie mcm aku..melayu mudah lupa hehehe.

cara nk letak widget ni cukup mudah..tak perlukan register ape pun..just g generate code html je..actually boleh buh pic skali dlm tu kalau korang nak..leh tgk contoh dari blogger terkenal dan femes mcm Irine Nadia Marcello

Irine Nadia Marcello

Selamat mencuba!!

1 Budak Comel Komen:

tam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ssh nk comment lagi...huhu...pasaipa na?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...