BELAJAR TINGGI-TINGGI TAU

Orang tua-tua dulu selalu pesan, suruh belajar rajin-rajin dan belajar tinggi-tinggi tau........=)

Tinggi tak mamat arab ni belajar? hehe...



Sumber copy dari blog tunang : http://pingu464.blogspot.com/

P.S Blog tunang sendiri pun aku copy paste hehehe..jgn marah syg hehe..dpt gak pomote traffic blog tunang dlm masa yg sama hehehehe..werkkk :-p

6 Budak Comel Komen:

EnciK AxixOu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perh..mmg tinggi la die pnye level..haha

W.o.a.y.I.e.s said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha~terus la tERgelak goling2 tgok gambar nih.XD

Ummar Farouk a.k.a. Nuke-Comm Leakage said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah macam bentuk tangga nampak gayanya... pak arab india ni punya keje...


Mari tengok entri terbaru di bawah jika anda tidak keberatan, PEACE YO!


Blog Keratan (Komik + Review Produk):

1. MICHELIN ENERGY XM2 - Produk Tayar Terbaru Dan Tercanggih
2. Komik Lambok - Tebas Lalang Kawasan Mana?


Nukeufo89s Blog:

1. Teori Konspirasi Palsu Yang Membuatkan Segelintir Umat Islam Taksub
2. Lazimnya Kita Akan Melenting Apabila Keadaan Sebegini Berlaku


Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda... klik [sini]

mutiara cinta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu ni nanti dalam lecture hall duduk kat belakang sekali la sebab belakang sekali tinggi

tam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

byr royalti,belanja nasi lemak paru telur mata,ikan bilis n kuah kasi lebey..hehe

Koman Spanar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...