KL Gangster 2 Promo

Rilex la bro...Gua tak habis telan lagi...



kucing kuning  : "tadi masa aku nak tido ko sibuk suruh aku masak aku ye.. nah sekarang aku dah masak.. ko telan sampai habis... ha... telannn..."

Kucing kelabu : "Sorry la makkk.... saya janji tak buat lagiii"

P.S Sowi2 ni bukan promo KL Gangster 2 ye tapi promo kucing gangster 2 hihihihi...

2 Budak Comel Komen:

joegrimjow said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apsal banyak referral dari blog ni eh?
musykil

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@joegrimjow

sbbnya bro..sy ada share entry bro pastu sy letak link bro.sbb tu byk referral ke blog bro hehehe.entry bro tu best sbb tu sy share hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...