Blog Jilaka Betul : Kompilasi Gambar Bangang!!!

Hehehe, tadi aku blogwalking kt blog2 org.ye lah takkan blog beruang plak kan hehe...nampak satu blog mamat nie..memang lawak sekali. Mamat nie memang berani giler wa ckp lu..cewah ckp mcm KL gangstarz hehe... Tapi gua rilex ja..chillex yo hehe. Jangan sampai gambar aku terlepas kat dia sudah. haha. mamat ni memang sesuka hati je sound budak-budak pra-matang ni.hehehe... Kelihatan seperti banyak gambar-gambar diambil dari budak-budak yang suka melepak dengan Pavilion je..aku sendiri tak pernah g pavi..slalu g avatar je..tak pun g mydin je hehehe

http://jilakabetul.blogspot.com


Antara pic2 menarik dlm blog dia..

Gua tak tahu lah mak abah lu rasa apa kalau mereka tengok gambor ni. gua main publish je. mak cik, pak cik. ni anak lu ke?
Pad tu tempatnya kat pepek. bukan dekat mulut. konon konon sempoi la tu
Muka jelas jelas lah melayu. nak togak jugak air tu. tak malu. kaki dah lah buruk
Akak ni memang spoil gambar. baik tak payah bawak pergi event lepas ni. malu woi. malu

Banyak lagi gambar di : http://jilakabetul.blogspot.com/2011_12_01_archive.html

17 Budak Comel Komen:

Liyana Zahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm harooommmmmmmmmm sume~~~~

dwaty said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang jilaka betul.... hehe

awEEN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahah..mmg sesuai dgn nme blog die..

nurulsulzali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seswaiiiiiiiii~~
mintak jauh!!

Tuan Besar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya Allah, yang last tu perangai macam budak-budak. Gambar kedua lagi tak senonoh - -' buat malu kaum je.

NurFarinaAzwa (Y) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okay teruknya --' Doakan semoga mereka mereka dapat hidayah. Yang yang yang gambar perempuan tu, pffftttttt APAHAL? :O

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku baru check blog tu semalam. memang la terok bebenor gamba2 org yg admin jilaka upload, tapi admin jilaka tu lagi worst daripada diorang sebab bukak aib orang lain. mcm dh xde keje lain dh. pulak tu kutuk orang cam xde agama. pahal jilaka..jilaka..pebende ayat ntah! ko ingat kool sangat sebut ayat ntah ape2 tu.

aswadz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbangang aku tgk gambar2 nih...

Boy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hemmmm.... Manusia akhir zaman...

sha my heart said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoiyai~

Zinedine Zaiddin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anon:

orang yg duk buat benda2 macam ni dengan real hatinya membuka aib diorang sendiri sebenarnya. jangan salahkan orang lain pulak.

Terbakor said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

stylo akak tu, boleh pulak tunjuk mende tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko sentap sebab ada gambar ko dalam blog tu ke?

Van Hohenheim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaa..dh xde lak blog tu

Anak Merdeka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog dah x derr aku lambat sgt hahahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://jilakabetulv2.blogspot.com/
macam haremmm -_____-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...