Awek Lawa Tapi......

Jadi pakwe-pakwe di luar sana sila periksa stail awek korang bercakap di belakang. Di depan memang ayu habis lah kan ye adui!
 
 
P.S Suka tgk blog2 komik camnie hehe..pomote jap blog org..

8 Budak Comel Komen:

fadh leyanie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gempak bahasa awek tu.kah3

Tuan Besar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahahaha apa lah permepuan tu.

efa maseh efa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

never show it..haha

Cik Strawberry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha terbaik..jgn harap je muka lawa, tapi prgai hampeh! huhuhu

LATEST ENTRY : Kisah Lawak | Broken English Terlampau

BEBEL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahhahaa..aku terase la pulak..huahahahahhaa

Mazaya Shazari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muahahahhaaa~ semarttt

missNick said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang klu klua time weekend pegi shopping complex ke banyak la jumpa pesen2 mcm ni....semalam pun baru je dengar live dialog yg lg teruk dr ni....ada sy update kt blog tu hehe....adoiiii malunya rasa mcm nk menyorok je...

Aimy Razali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err ehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...