Dialog Kelakar : Ajoi dan kucing.....


Satu hari Sumardi datang ke rumah Ajoi melihat Ajoi bermain dengan kucingnya.

Sumardi: Hmm cantik kucing, kucing ko ker tu?
Ajoi: Yup
Sumardi: Siapa nama kucing ko?
Ajoi: Puteri Intan Manja Siti Nur Kaseh
Sumardi: Peh! panjangnya nama! Abis ko panggil dia aper?
Ajoi: Meow!

3 Budak Comel Komen:

Ummar Farouk a.k.a. Nuke-Comm Leakage said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak bagi nama kucing panjang, tapi setakat boleh panggil meow... wakakakaa... tak saboh langsung...

Mari tengok entri terbaru di bawah jika anda tidak keberatan, PEACE YO!

Nukeufo89s Blog:

1. Teori Konspirasi Palsu Yang Membuatkan Segelintir Umat Islam Taksub
2. Lazimnya Kita Akan Melenting Apabila Keadaan Sebegina Berlaku


Blog Keratan (Komik + Review Produk):

1. MICHELIN ENERGY XM2 - Produk Tayar Terbaru Dan Tercanggih
2. Komik Lambok - Tebas Lalang Kawasan Mana?


Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda... klik [sini]
Mari tengok entri terbaru di bawah jika anda tidak keberatan, PEACE YO!

Nukeufo89s Blog:

1. Teori Konspirasi Palsu Yang Membuatkan Segelintir Umat Islam Taksub
2. Lazimnya Kita Akan Melenting Apabila Keadaan Sebegina Berlaku


Blog Keratan (Komik + Review Produk):

1. MICHELIN ENERGY XM2 - Produk Tayar Terbaru Dan Tercanggih
2. Komik Lambok - Tebas Lalang Kawasan Mana?


Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda... klik [sini]

eLLa n aLia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha.. meow..

Rina Rossoneri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahah ye lah bila panggil namanya yg panjang tuh dia tak mo dengar kata, agaknya... itu yg panggil meow je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...