Perkahwinan rozita che wan

Ermmm..rasanya ramai lelaki minat kt rozita che wan kot..termasuk aku hehehe..aku minat gitu2 je..ehehe..tak ngaku..

 walaupun tanpa mekap yang tebal, rozita che wan nampak manis bergaya. tapi pernahkah kita melihat gambar rozita xhe wan sebelum bergelar artis? mungkin juga gambar perkahwinan nya yang lepas. sebut pasal rozita che wan, pasti ramai yang ingin tahu. maklum la, rozita che wan merupakan artis janda paling hot masa kini. jom saksikan gambar kahwin rozita che wan yang lepas.

5 Budak Comel Komen:

Gila Best ! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam bro, kata nak post entry pasal boleh famous sehingga 1000 online dalam blog ni, hehe, ping dekat group mana bro ? kongsi sikit, kita sama sama blogger kan ,ehhehe, reply di gilabest.com ya :)

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Gila Best !
oo lupa plak bro..tak ping mana2 pun bro..aritu online sampai seribu sbb org duk share entry pasal tudung tu je hehe..sbb satu entry je bro hehehe

nia marlissa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg janda hot nih :) suka jugak dye kalu x mekap tebal

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka dia lainnyaaaaaaaa.. tak serupa langsung

Tuan Besar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CANTIK GILA :D Haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...