Saya lepaskan awk sbb sy syg awk!


Kisah bermula bila aku kenal dia di bangku sekolah lagi..dia memang cantik..ramai lelaki di sekolah yang suka kan dia...tapi aku bertuah sebab aku satu kelas dengan dia hehe.aku tak lah hensem mane pun tapi dia still nak kawan ngn aku..kami berkawan hingga lah masing-masing masuk universiti...lepas grad kami bertuah terus dapat kerja..rancang nak kawin lepas setahun kerja

Tapi apakan daya lepas setahun kami kerja..hubungan kami akhirnya sampai ke pengetahuan keluarga si dia..si dia anak orang berada. ayah dia ada company sendiri.family dia tak suka aku cuma kerana keluarga aku orang miskin orang kampung kuno...penting sangat ke darjat keturunan tu..erm...ye lah maybe dia orang rasa malu kalau bermenantukan orang kampung...

Si dia mahu aku dengan dia kawin lari..aku cakap jangan nanti malu keluarga kita.berkat keluarga tu penting..erm..akhirnya si dia akur...aku sendiri yang lepaskan dia.aku cakap yang aku lepas kan dia sbb aku sayang kan dia..dia cuma senyap je tak ckp apa2 pun...aku suh dia terima je pilihan ibubapa dia...tak lama lepas tu dorang terus kawin..

Aku berazam untuk buktikan kan pada keluarga dia yang aku boleh berjaya malah lebih berjaya dari family dia...enam bulan lepas tu aku terkejut sbb dengar citer dorang dah cerai..tuhan itu maha berkuasa kan..aku cuma kesian kan kt dia..ini semua salah aku ke sbb lepaskan dia dulu??

Sedih tu memang sedih lah..aku rasa macam nak contact dia pastu kawin dengan dia tapi apakan daya dia cuma seorang watak dalam citer sinetron yang aku tengok kat tv3 je huhuhuhuh...tacing2...aku pun terus tutup tv g tido huhuhu....

18 Budak Comel Komen:

SM Banjamin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hek eleh.. ye ye je ko ni... aku dah nak nanges tau... hahahaha....

NuRuL MoHaMaD said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erkkk??

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...suspen betullah...tp takpelah nak nangis jugak...wwwaaaaa.....

CikTomyam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu sgt cumil ok...mengenakan orang..huhu~

naqiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha... geram nya!

mimimo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bengonggggg ! le
lawak btolll .
tertipuuu ~

Cik Ladies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape niey? niey malas lawat blog KJ niey.. penuh dengan penipuan :nono

puteraduyong said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha kumbang... sib baik lam tv...kalau tak mmg dah lama aku luku kepala ko... hehe

apepun...terbaik...!

Nur Syahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceh ingatkan dia tadi... bqu nak bg cdgn..huhu

k.n.e.z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bez cite ni..hihi

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penat lah baca, dah berangan nak bagi kata kata semangat .. rupanya ... tipah tertipu bang

TheBrontoxicity said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau da kena pukul ape xdapat -.-

Sang Ratu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huh..ingatkan apa td...buat saspen jew !!!

syifaa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngaaa....! memang nak makan penyepak

Bender Rodriguez XII said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cit....seb baek x terpengaruh....selamat air mate...ngeh3~~~

Lukman Nurhakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sytee! tepek sekali kena.

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa nak sepak2 je si kumbang ni...eii..ampeh..

ema_akma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak.... aq tertipu lagi doh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...