Demam Akademi Fantasia

Gambar hiasan

Disebuah majlis akad nikah, pengantin lelaki bernama Hassan (budak jaga lembu - bukan nama sebenar) :

Kadi : Hassan...
Pengantin Lelaki : Saya ustaz...
Kadi : Dengar baik2 ya Hassan...."Aku nikahkan akan dikau dengan si Polan binti Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiii"
Pengantin Lelaki : "Aku terima nikahnyaa si Polan binti si Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiiii"
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi pertama)
Saksi Pertama : Sah
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi kedua)
Saksi Kedua : Sah
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi ketiga)
Saksi Ketiga : Errrr....lontaran suara awak tidak jelas...saya tak dengar apa yg awak cakap....pitching berterabur ke laut..jiwa awak kosong...takde feel.... low note tak sampai, high note awak takde kawalan.. sepatutnya ditahan..falseto lemah...

p/s: Kini semuanya ingin menjadi pengkritik.. .

4 Budak Comel Komen:

cik ayin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mati....!hahahahaah

AZRUL AZMI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe... over giler... mengalahkan pengantin lelaki lak...

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

payah ni, org lelaki sekarang nak akad nikah, kena masuk kelas vokal dulu ni haha

miss.Addin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas ni boleh la buat kelas :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...