Pilihan Raya Blogger Dah Bermula!!!!

Yup semakin ramai blogger dah mula buat entry suh vote..dah macam pilihan raya dah jadinya hehe..ada jugak lah aku vote yang mana sempat..hehe..ramai yang cakap blogger otai akan menang sebab ramai follower...bagi aku kalau nak vote tu biar lah tengok dari segala segi...tengok dulu entry2 dia bagus ke tak..jangan sebab dia hensem atau cun dan comel macam anime jepun terus korang vote hehe..jangan lah kita undi hanya sebab dia blogger otai..baik aku undi blogger otai burger je hehehe...tak kira lah blogger baru ke lama..tengok dulu personaliti blogger tu baru undi..

Undi lah dengan bijak..hehe cam nk undi BN dan PAS plak hehe....nak berkempen tak salah rasanya..hehe..

Tak yah lah kita nak dengki sesama kita kan hehe..pasal duit manusia leh bergaduh2 hehe..bukannya duit tu leh bawak masuk kubur pun..tapi kalau korang sedekah insyallah pahala tu boleh masuk kubur sekali hehe...bagi yang memerlukan duit sgt tu..sabar ye insyallah tuhan akan beri ikut jalan yang tak pernah kita duga...

Sikit atau banyak rezeki tu bukan lah perkara yang penting sebenarnya tapi keberkatan itu lebih penting..even kalau kita ada duit yang sedikit ataupun sederhana sekalipun kita still rasa happy dan tenang je kalau ada keberkatan kat rezeki kita tu kan..makan kenyang tido lena hehehe...

Apa pun undi lah KJ dalam kategori blogger paling comel of the year..hehehe..ops kategori tu tak di wujud kan sebab Digi takut KJ menang tanpa bertanding hehehe.



So pesanan KJ..semoga berjaya kepada bakal2 pemenang contest tu k..hehe..semoga yang menang tu adalah yang sememangnya layak menang...

Sori pic takde kaitan huahuahua

2 Budak Comel Komen:

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape lah dorang nih blogger pon pakai award kaa? grr grr!

btw dapat duit eh menang???

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err.. kalo aku vote sebab member boleh tak?? muahaha. papepon marilah kita pegi mengundi. lalala~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...