Aku nak baca novel melayu balik!!!

Arini aku dah bank in duit tuk 4 novel karya Matt Romeo dari dua seller berlainan..kat kedai memang takde aku cari..ini pun nasib baik dapat yang secondhand cari kt internet..maybe next week kot sampai...novel matt romeo ni ada yang aku dah baca kt utm dulu tapi tak abis sbb pinjam kat librari je hehehe...aku baca citer anak dara menteri..bagi aku citer ni memang best..lagi satu bnyk unsur kelakar dalam novel ni..tak caya korang try baca ce baca ce baca ce baca (gaya hantu kak limah ce citer ce citer hehe)


Anak dara menteri 1, 2 dan 3 (3 siri mcm hairy potter lah plak hehe)


Bohsia..stok last..fuh nasib baik hehe


Madu Impian ni aku beli dari seller yang lain..ini secondhand je..tak kisah lah..janji leh baca

Tadi aku like facebook page tuk http://www.facebook.com/Novel2u dorang cakap novel yang paling budak2 pompuan duk gila baca skang novel ni

Novel nie aku tengok dia dalam top ten top seller kat popular..fuyooo so ini adalah novel yang akan berada dalam kategori wajib baca aku..hehe..banyak giler novel aku nak beli ni hehe..ye lah time study kt u mane de masa beb nk baca..gua busy..busy busy body..hehe..skang dh keje duit berlambak2 tak tau nk buat ape hehehe..masa pun berlambak2 free...sebab kedua aku nk baca novel sbb aku dah bosan dengan facebook, twitter kejadah semua tu hehehe...

Memang tak ramai laki baca novel melayu ni..tapi aku ada gak kawan laki baca novel melayu ni..bynk giler koleksi dia..dia engineer gak cam aku..even dia grad first class kt u..hebatkan hehe...tapi aku rasa skang dia tak baca novel dah sebab dia ada awek dan dia duk gila ngn photografy plak hahaha....

akhir sekali..MAJU LAH NOVEL MELAYU UNTUK MELAYU kihkihkih

Sape nk beli online g blog ni http://jomlayanbuku.blogspot.com/

8 Budak Comel Komen:

Pisyek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku dah lama nak baca siri Anak Dara Menteri tu. Best kot. Mana nak beli eh? Kat dalam link blogspot atas tu ada jual?

Entri terkini: Koleksi video debat & ceramah Sheikh Ahmed Deedat

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat blog tu Anak Dara Menteri 1 (buku baru) aku orang yang last beli stok last hehe..anak dara menteri 2 dia jual kt aku secondhand sebab stok baru dah abis..no 3 stok baru ada lg..cuba ko tanya owner blog tu..maybe kalau dh abis stok leh tanya yang secondhand punya ada tak..

takpun ko tunggu aku abis baca semua siri tu then aku jual secondhand hehehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sape kawan ko yg gila bace novel tu? mesti die mat jiwang macam ko jugak kan?

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anonymous
hehehe nama dia terpaksa dirahsiakan ehehe..dia tak jiwang sgt..aku lg jiwang kot hehehe

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err.. aku teringin nak jadi cam pompuan normal lain yg minat novel.. huhu.. bantulah aku KJ.. :p

fyy mokhtar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fyka ade novel tu!!

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fyka ada novel yang mana????????

Solihin Zubir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboih.. cam berbaur lucah je novel tu.. heheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...